DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyunculukta zorlukları Paye Akademi ile aşmak mümkün
  • Haber444
  • Gündem
  • Oyunculukta zorlukları Paye Akademi ile aşmak mümkün

Oyunculukta zorlukları Paye Akademi ile aşmak mümkün

ABONE OL
29 Eylül 2021 21:07
Oyunculukta zorlukları Paye Akademi ile aşmak mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paye Akademi 2021 yılında oyunculuk mesleğine gönül veren bireyleri bir arada bulunduran onlara meslekle ilgili bir donanım kazandırmayı hedefleyen ve aynı zamanda eğitimlerin ardından ülkemizde yapılan lider ve öncü yapımlarda rol almaları için onlara omuz veren bir kuruluştur. Aynı yöne bakan ve aynı bakış açısına sahip olan bireyleri Paye Akademi çatısı altında buluşturan eğitim platformu ülkemizde oyunculuk alanında faaliyet yürütmek isteyen bireylerin bu işi profesyonelce yapmaları için destek olmaktadır. İstanbul Taksim merkezli olarak faaliyet yürüten Akademi bünyesinde bu alanda son derece profesyonelce hizmet sunan bireyleri bir araya getirmiştir. Paye Akademi oyunculuk faaliyetlerinin güzel bir fizik akıcı bir diksiyon ve yetenekten öte aynı zamanda eğitim donanıma bakımından da bireylere kazandırılması gereken birçok bilgi olduğuna inanarak faaliyet yürütür. Aynı çizgide olan dostların kurmuş olduğu Akademi her zaman enerjisi yüksek Türk tiyatrosuna ve sinema sektörümüze katkı sunmak isteyen bireyleri çatısı altında beklemektedir.

Paye Akademi oyunculara alan açmaktadır

Oyunculuk mesleğinde faaliyet yürütmek isteyen ve bu Akademi’nin bünyesinde oyunculuk eğitimi alarak donanım kazanan katılımcılara Paye Akademi sektörde ayrıca bir alan açmak için çaba sarf etmektedir. Editör ve menajer kadrosu ile birlikte akademinin çatısı altında eğitim alan bireylerin ülkemizdeki lider dizilerde sinema filmlerinde ve tiyatrolarda sahne alması rol oynaması için ön ayak olmayı hedeflemektedir.

 

Sedat Oğuz – Paye Akademi Kurucusu ve Eğitmeni

 

Paye Akademi’de Eğitim görmeye devam eden oyuncular:

Kemal GÜN

 

Nazire İLBASAN

 

Sevim OYAR

 

Uygar DENİZLİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.