DOLAR 32,5647 0.07%
EURO 34,8998 0.16%
ALTIN 2.424,460,07
BITCOIN 2095011-3,06%
Mersin
31°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel Güvenlik Hizmeti

Özel Güvenlik Hizmeti

ABONE OL
24 Ağustos 2020 10:29
Özel Güvenlik Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş yeri, okul, site, sağlık birimi, eğitim kurumu, konferans, spor etkinlikleri, konser gibi farklı alanlarda ihtiyaç duyacağınız koruma ve güvenlik hizmetleri alabileceğiniz bir filmi olan Öz Yeni Yurt Güvenlik firması Ankara güvenlik firmaları arasında vermiş olduğu hizmet çeşitliliği ile ilk sırada yer almaktadır. Güvenlik hizmetleri dışında yakın koruma hizmetleri, özel kurye hizmetleri, özel ulaşım ve koruma hizmetleri, elektronik güvenlik hizmetleri gibi farklı hizmetlerde sunan firma bu bakımdan profesyonel olarak sektörde adından söz ettirmiştir. Okul güvenliği konusunda Okul güvenlik şirketleri arasında profesyonel olarak hizmet veren firma okul giriş çıkışlarının kontrol edilmesi, kimliklerin kayıt altına alınması, okul çevresinde bulunan ve çocukların zarar verecek kötü zihniyetli kişilerin bu çevreden uzaklaştırılması gibi hizmetleri de sunmaktadır.

24 Yıllık Tecrübe

Ankara güvenlik firmaları arasında yer alan ve 24 yıllık tecrübesi ile fark yaratan firma her türlü güvenlik hizmeti konusunda ihtiyaç duyacağınız bütün hizmetleri sizlere sunuyor. Firma uygun ekonomik fiyat politikasıyla aynı zamanda sizlere avantaj sağlamaktadır. 1996 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan firma bugüne kadar hizmet verdiği kadroların tamamının niteliğinin her zaman üst düzeyde olmasını sağlamıştır.

Öz Yeni Yurt Güvenlik firması olarak her tür güvenlik ihtiyacınızı kusursuz olarak karşılıyoruz. Vermiş olduğumuz kaliteli hizmet sonucunda bugün bölgenin en çok tercih edilen ve talep edilen güvenlik firmalarından birisiyiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.