DOLAR 32,4460 0.23%
EURO 35,1514 -0.06%
ALTIN 2.331,420,54
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paket Değişikliği Yapılabilir Mi?

Paket Değişikliği Yapılabilir Mi?

ABONE OL
19 Ekim 2020 11:01
Paket Değişikliği Yapılabilir Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paket bazlı değişiklikler yapabilirsiniz. Tabi ki bu konuda firmamızın herhangi bir kısıtlama olmasa da altyapınız yani adresiniz kaynaklı problemler oluşabilir. Bu gibi durumlar genellikle aynı tür sağlayıcı hizmetlerinde paket değişiklikleri sorun yaratmamaktadır fakat farklı tür sağlayıcı hizmetlerinde bu sorun yaratabilmektedir. Bu konularda firmamız sizlere daima yardımcı olacaktır. Kablonet Fiber İnternet Kampanyaları ile sizde kendinize uygun olan hizmeti alarak firmamızın size sunduğu eşsiz kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

İnternetimde Kesinti Yaşar Mıyım?

Firmamız sizlere sunduğu Türksat Ankara ve Teledünya hizmetleri de dahil olmak üzere sizlere herhangi bir kesinti yaşatmaz. Firmamız sizlere hizmet verirken bu tarz durumların önüne geçebilmek amacı ile yeterli çalışmayı ve altyapı düzeltmelerini yaparak herhangi bir kesinti yaşatmaz. Ayrıca bu çalışmaları sadece kesintiler için değil ping yani gecikme değerlerinde de sizlere sorun yaşatmamak adına çalışmalar yapar. Firmamız sizlere Teledünya , Türksat Ankara ve telefon hizmetlerinde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli şekilde kesintisiz hizmet vermektedir. Ayrıca sadece satış öncesi değil satış sonrası hizmetleri ile de sizlere her zaman en iyi şekilde destek vermektedir. Ayrıca kablonet fiber internet kampanyaları gibi çeşitli kampanyalar ile sizlere hem en iyi hizmeti hem de en uygun fiyatlı hizmeti sunmaktadır. Sizde detaylar için firmamıza ulaşabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak sizlere önereceğimiz hizmetlerimizden en uygun fiyatlar ile faydalanabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.