DOLAR 32,6449 0.43%
EURO 34,6946 -0.18%
ALTIN 2.527,241,74
BITCOIN 1992222-0,51%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan canlı yayında rahatsızlandı

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan canlı yayında rahatsızlandı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan canlı yayında rahatsızlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CNN TÜRK’te bu akşam yayınlanan Akıl Çemberi programında Mehmet Ceyhan canlı yayında fenalaştı. Mehmet Ceyhan’ın sağlık durumu merak edilirken konuyla ilgili açıklama geldi.

“Şöyle söyleyelim, şimdi bir hafif baş dönmesi olmuş hocamıza o yan stüdyoda. Şu an ambulans girmek üzere binaya. Hocamız şu anda ambulansla hastaneye gidiyor. Şuuru, bilinci yerinde. Gün boyunca çok toplantılara katıldığını, yorgun olduğunu söyledi hoca. Gereken tıbbi yardım yapılıyor şu anda.”

Yayına telefonla bağlanan CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın son durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

”Hocanın durumu gayet iyi, az önce kendisiyle görüştüm. Bir süredir var olan mide rahatsızlığı varmış, sabah saatlerinde de sıkıntı yaşamış. Çok hızlı hareket edildi, ambulans geldi. Sağlık Bakanlığı da devrede. Şimdi ambulansla Hacettepe Hastanesi’ne götürülüyor Mehmet Ceyhan. ‘Haftaların getirdiği bir yorgunluk olsa gerek’ dedi. Görüşlerinden çok faydalandığımız bir bilim insanı. Bir kez daha belirtiyorum; şu an için sağlık durumu iyi. Hacettepe Hastanesi’nde tetkikleri yapılacak. Ben de geçmiş olsun diliyorum.”

”Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi altına alındı”

CNN TÜRK Muhabiri Mustafa Berber, “CNN TÜRK ekranlarında katıldığı programda rahatsızlanan Mehmet Ceyhan, şu anda Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde tedaviye altına alındı. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi aynı zamanda Ceyhan’ın görev yaptığı hastane bu nedenle de ilgili tüm doktorlara haber verildi ve ilgili uzmanlar da hastaneye geldiler. Acil servisinden giriş yaptı Mehmet Ceyhan ve şu anda sağlık durumuna ilişkin ilk edindiğimiz bilgi sağlık durumunun iyi olduğu, ilk belirlemelere göre bir mide rahatsızlığı geçirdiği noktasında bir belirtiler var. Bu noktada da tüm tetkikler Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştiriliyor. Bilim Kurulu üyeleriyle birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yakından ilgileniyor. Duruma ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bilgi aldı. Bu kapsamda yine Bilim Kurulu üyelerinden Ateş Kara da hastanede Mehmet Ceyhan’ın yanında sağlık durumuna ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor.” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca: Genel durumu iyi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, canlı yayında rahatsızlanan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın durumuna ilişkin, “Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hocamızla görüştüm. Genel durumu iyi. Yakından takip ediyoruz. Hocamıza geçmiş olsun” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.