DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesyonel Araç Şirketi Başaran Amortisör

Profesyonel Araç Şirketi Başaran Amortisör

ABONE OL
26 Ekim 2021 15:28
Profesyonel Araç Şirketi Başaran Amortisör
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Coilover günümüzde birçok sürücü tarafından tercih edilen son derece önemli bir mekanizmadır. Amortisörü saran yay şeklinde ifade edilebilecek olan coilover araçlara son derece faydalı bir takım eklentiler oluşturmaktadır. Coilover tek başına ve tek parça şekilde oluşturulmuş bir sistemdir. Geleneksel olarak ya da normalde karşımıza çıkan süspansiyon sistemlerinde ise amortisörler ile yay ayrı ayrı parçaları oluşturmaktadır. Bu anlamda sürekli karşımıza çıkan süspansiyon sistemlerinde yay ve amortisör ayrı ayrı değiştirilirken coilover sistemlerinde her ikisi aynı anda değiştirilebilmektedir. Başaran Amortisör en kaliteli coilover sistemlerinin müşterilerine sunmasını sağlayan öncü bir kuruluştur.

Coilover ile geleneksel süspansiyon arasındaki fark nedir?

Coilover aracın konforunu ve yol tutuşunu arttıran bir sistemdir. Bu anlamda tek parça hem amortisör hem de yaylardan meydana gelmektedir. Normal sistemlerde yaylar geniş bir çaba sahipken coilover sisteminde yaylar daha düşük bir çaptadır. Ülkemizde coilover üretimi noktasında faaliyet yürüten Başaran Amortisör son derece faydalı ve kullanışlı mekanizmaları hayata geçirmiştir. Başaran Amortisör %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergiler. Bünyesinde bulunan uzman kadrosu ile bulunduğu bölgede en profesyonel motorlu araç şirketi olmayı başarmıştır. Firma çalışmalarını sürdürürken sektörel yenilikleri ve araştırma geliştirme çalışmalarını da yakından takip etmektedir. Öte yandan kuruluş soğuk pres, tente amortisör tamiri, bagaj amortisör tamiri, air matic  köpük revizyonu gibi işlemleri de gerçekleştirir.

Başaran Amortisör Istagram Hesabı:

https://www.instagram.com/basaran_amortisor/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.