DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9818 0.39%
ALTIN 2.430,610,32
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Çalışanlarına İstifa Yasağı

Sağlık Çalışanlarına İstifa Yasağı

ABONE OL
28 Ekim 2020 12:49
Sağlık Çalışanlarına İstifa Yasağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Personel sağlık çalışanları geçici bir süre istifa yasağı getirildi. Bu zaman dilimi içerisinde istifa dilekçesi verseniz dahi kabul olmayacağı belirtilirken bu durumun covid-19 kaynaklı olduğu bildirildi. Bu durum 81 il valiliğine gönderilen genelge ile geçerliliğe başladı. Genelge de belirtilen ve hariç tutulan herhangi bir madde bulunmamakta. Yani sebebi ne olursa olsun geçici olarak istifanız kabul olmayacak. Merkez ya da taşra farketmeksizin tüm sağlık personellerini kapsayan bu genelge ile istifalarınız durdurulmuş olsa da geçici bir durum olduğunu belirtelim. Aksi durum yani istifa yasağı kaldırıldığında sizlere personel sağlık net olarak yine güncel bilgileri aktaracağız. Bu genelge ile geçici olarak istifa edememeniz sebebi olarak bu zorlu zamanda ihtiyaç duyulan hizmetin kesintisiz olarak aktarılması gösterilmekte.  Ayrıca sağlık personeli iken diğer kamu kurumlarına atama talepleri de geçici olarak bu genelge kapsamında kabul edilmeyecek. Görevlendirme ile görev yerlerinden farklı yerlerde hizmet eden sağlık personellerinin de görev yerlerine dönmesi için çalışmalar yapıldığı da genelge içerisinde belirtilmiş durumda.

İzinler Durduruldu

Sağlık net olarak sizlere izinlerinde geçici süre durdurulduğunu söyleyebiliriz. Evlilik, ölüm, analık ve refakat gibi zorunlu durumlar haricinde yayınlanan genelge gereği izinler de geçici olarak durdurulmuş durumda. Sizde izin almak istiyorsanız bir süre beklemeniz gerekecek. Sizde detaylar için bizi takip etmeye devam edin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.