DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlıklı Bilgilere Ulaşma

Sağlıklı Bilgilere Ulaşma

ABONE OL
13 Mayıs 2020 02:25
Sağlıklı Bilgilere Ulaşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bütün dünyada ki insanlar doğru bilgilere ulaşma hakkına sahiptir. Ancak bazı insanlar bir haberi veya bilgiyi verirken bir taraf tutmayı tercih ederler ve bu durum yüzünden haber objektif bir şekilde insanlara yansıtılamaz. Ancak son dönemde ortaya çıkan ve başarılı işler ortaya koyan blog yazarları birçok konuda insanlara sağlıklı bilgiye ulaştırma yardımcı olmaktadır. Kemal Tursun’da son dönemlerde adından söz ettiren ve her gün başarılı yazılar ortaya koyan isimler arasındadır. Yazar gündem nabzını başarılı bir şekilde tutmaktadır. Bunun yanında teknoloji yazıları ise genç nesil tarafından ilgi ile takip edilmektedir. Bu sağlıklı bilgi akışı ile de başarısına başarı katmaktadır.

İnternet ve Bilgiye Ulaşmak

İnternet yeni dünyada bilgiye ulaşmak için en sık kullanılan araçlardan biridir. Ancak bu durum internette olan her haberinde doğru olduğu anlamına gelmemektedir. İnternet te bilgi kirliliği birçok alanda dikkat çekmektedir. Bu kadar bilgi kirliliğinin arasında doğru bilgiye ulaşmak için insanların yapması gereken birkaç adım bulunmaktadır. İlk olarak öğrendikleri herhangi bir bilgiyi birkaç kaynaktan teyit etmeleri gerekir. Bir haber veya bilgi alınırken isim yapmış güvenilir siteler takip edilmelidir. İnternet ten öğrenilen her şey direkt benimsenmemeli sorgulanmalıdır.

Hayata Yön Verecek Adres

İnsanlar sürekli olarak bilgilenmek isterler çünkü edindikleri bu bilgiler sayesinde girdikleri toplumlarda ön plana çıkarlar. Bu bilgiler genelde genel kültür ve gündem odaklı olmaktadır. Bu bilgilere sahip olmak için Kemal Tursun kemaltursun.com adresi üzerinden takip edilebilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.