DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahinbey Belediyespor, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar…
  • Haber444
  • Gündem
  • Şahinbey Belediyespor, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar…

Şahinbey Belediyespor, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Şahinbey Belediyespor, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu Şampiyonlar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’te düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Şampiyonlar Ligi finalinde Legia Varşova’yı 3-1 yenen Şahinbey Belediyespor, organizasyonu birinci olarak tamamladı.

Akkent Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonun son gününde 2 maç yapıldı.

Şampiyonanın son maçında Türkiye temsilcisi Şahinbey Belediyespor, Polonya ekibi Legia Varşova ile finalde karşılaştı. 6. dakikada Bartosz Eastowski ile 1-0 öne geçen Polonya ekibine, Gaziantep temsilcisi 13. dakikada Fatih Şentürk ile yanıt vererek 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Şahinbey Belediyespor’un 19. dakikada Kudrat Khudoykulov ile skoru 2-1’e taşıdığı maçın ilk yarısı bu skorla bitti. Maçın uzatma dakikaları (Dk. 50+2) oynanırken Fatih Şentürk bir gol daha attı ve Şahinbey Belediyespor, maçı 3-1 kazandı.

Gaziantep ekibi, maçın ardından şampiyonluğun sevincini yaşadı.

Öte yandan günün ilk maçında ise Azerbaycan ekibi Karabağ ile İtalya temsilcisi Vicenza Calcio, üçüncülük için karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0’lık skorla geçen Vicenza Calcio, organizasyonu üçüncü olarak bitirdi.

Şahinbey Belediyespor, kupasını aldı

Akkent Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törende şampiyonluk kupası, yöresel kıyafet giymiş iki kişi tarafından sahneye getirildi.

Kupayı, Şahinbey Belediyespor oyuncular, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyespor Kulüp Başkanı Cuma Güzel ve teknik heyet beraber kaldırdı.

Kupa töreninin ardından oyuncular ve seyirciler davul zurna eşliğinde sahada halay çekti ve şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Öte yandan Şahinbey Belediyespor oyuncuları ve teknik heyetin, üzerinde “2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Filistinli kardeşlerimize armağan ediyoruz” yazılı pankart açtığı görüldü.

AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.