DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şal Seçimi Nasıl Yapılır?

Şal Seçimi Nasıl Yapılır?

ABONE OL
7 Mayıs 2021 11:45
Şal Seçimi Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şal kullanan kişiler için seçim yapmak önemlidir. Model çeşitliliği fazla olduğu için, kararsızlık yaşanabilir. Daha karlı bir alışveriş yapmak için, toptan şal alımı yapabilirsiniz. İlk olarak, şalın kumaşına bakılması gerekir.  İpek kullanımı çok fazla önerilmez. Kayganlık özelliği fazla olduğu için, sorun yaratabilir. Bunun yerine daha tok kumaşlar tercih edilmelidir.

Çok ince ve narin kumaşlar, istenilen görüntüyü sağlamaz. Sedef Tuhafiye sitesine girerek, toptan şal model ve fiyatlarına bakabilirsiniz. Şalların kafadan kaynaması için, iğne kullanımı gerekir.  Sürekli hareket ettikçe açılma olacağından, iğneyle daha sağlam bir duruş sağlanır. Ayrıca kan yıllarda tercih edilen, mıknatıslı iğneler de oldukça kullanışlıdır.

Şallara Özel Bone

Şal veya eşarp kullanan kişiler, içine mutlaka bir bone takarlar.  Bunun amacı hem şalın daha düzgün durması hem de kaymamasıdır. Saçlarının görünmesini istemeyen kişiler için de idealdir. Şal ile uyumlu renkler de kullanmak daha güzel duracaktır. Burada önemli olan, kullanılan bonenin saçlara zarar vermemesi ya da baş ağrıtacak kadar, sert olmamasıdır.

Her zaman kalite ön planda tutulmalıdır. Toptan şal ve bone satışı mevcuttur.  Şal fiyatları da oldukça merak edilen konular arasında yer alır. Fiyatlar, ürünün kalitesine göre değişiklik gösterir. Herkesin alabileceği şekilde fiyat seçenekleri sunulmuştur. Siz de Sedef Tuhafiye sitesine girerek, şal siparişi verebilirsiniz.

Kaynak: https://sedeftuhafiye.net/sal-6214

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.