DOLAR 32,5738 0.13%
EURO 34,9725 -0.11%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şekilli nickler ve yazılar çok tercih ediliyor

Şekilli nickler ve yazılar çok tercih ediliyor

ABONE OL
31 Mayıs 2021 15:48
Şekilli nickler ve yazılar çok tercih ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi dijital çağ hayatımıza birçok yeniliği de getirmiş bulunuyor. Artık insanlar mektuplaşarak veya daktilo kullanarak değil dijital materyalleri kullanarak mesajlarını iletiyor. Bu yüzden sürekli olarak iletişimin tasarımı, tarzı, araçları ve yöntemleri değişiyor. Dijital çağda insanların elinde genellikle tablet, telefon, bilgisayar gibi aletler bulunuyor. Buradan isteyen istediği zaman istediği mesajı gönderebiliyor. Bu mesajların değişik olması ve klişe olmaktan çıkması özellikle genç bireyleri için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle bazı bireyler mesajlarını iletirken şekilli semboller kullanmak istiyor. sekillinickyazi.com adresi de bireylerin sosyal medya platformları başta olmak üzere birçok alanda gönderecekleri iletileri şekilli hale getirmeye olanak sağlıyor.

sekillinickyazi.com adresinde şekilli yazı oluşturmak oldukça kolay

sekillinickyazi.com adresinde şekilli yazıların oluşturulabilmesi için yazılmak istenen metnin öncelikle kopyalanması gerekiyor. Ardından bu siteye giren bireyler kendilerine uygun bir şekilli nick seçiyorlar. Site içerisinde her zevke uygun tercihlere göre değişebilecek nick çeşitleri bulunuyor. Şekilli yazı haline getirilmek istenen bölüm seçilerek ilgili kısma yapıştırılıyor. Ardından bu kısımda kopyalanarak hangi alanda kullanılacaksa oraya yapıştırılıyor. Genellikle genç bireyler pubg gibi oyunlar başta olmak üzere internet oyunlarında şekilli nick kullanmayı tercih ediyor. Beri taraftan Instagram, Facebook, Twitter gibi platformlarda da şekilli nick kullanmak son derece popülerlik kazanıyor. Çünkü şekilli nickler bu sosyal medya hesaplarına kendine özgü bir bakış açısı kazandırıyor.

Kaynak: https://sekillinickyazi.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.