DOLAR 32,3857 0.19%
EURO 35,0704 -0.08%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sergen Yalçın Ghezzalın kasedini sadece 1 dakika izlemiş
  • Haber444
  • Gündem
  • Sergen Yalçın Ghezzalın kasedini sadece 1 dakika izlemiş

Sergen Yalçın Ghezzalın kasedini sadece 1 dakika izlemiş

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Sergen Yalçın Ghezzalın kasedini sadece 1 dakika izlemiş
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Beşiktaş’ta sezonun en büyük çıkış yapan oyuncularından olan Rachid Ghezzal için flaş bir gerçek ortaya çıktı. Sezon başında Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, Beşiktaş’ın şampiyonluk yürüyüşündeki başrol oyunculardan birisi oldu. Cezayirli yıldızın, transfer hikâyesinde ise teknik direktör Sergen Yalçın’ın önemli bir etkisi var.

Paylaş

Sabah’ın haberine göre; Sergen Yalçın, lig başlamadan önce önerilen Ghezzal’ın maç görüntülerini sadece 1 dakika izledikten sonra, “Ben bu oyuncuyu istiyorum, bana onu alın” dedi. Ayrıca tecrübeli futbolcunun Beşiktaş’a gelişinde görüşmelere bizzat katılarak aktif rol oynadı. 28 yaşındaki sağ kanat da ortaya koyduğu futbolla hocasını yanıltmadı.

Paylaş

16 gol pası ile asist krallığında zirvede bulunan ayrıca 5 kez rakip fileleri havalandıran 28 yaşındaki Cezayirli, son oynanan Çaykur Rizespor maçında takıma her iki kategoride de katkı sağladı.

Paylaş

Ghezzal, Süper Lig’de son 9 sezonun en çok asist yapan ismi olurken, Beşiktaş’ta ise son 20 yılın en iyisi unvanını aldı. Daha önce Ricardo Quaresma bu alanda 14 asist ile en iyi isim durumundaydı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.