DOLAR 32,5137 -0.09%
EURO 34,9436 0.29%
ALTIN 2.432,370,39
BITCOIN 2082726-3,82%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sokaktaki Hediyem Duvar Saatleri

Sokaktaki Hediyem Duvar Saatleri

ABONE OL
14 Temmuz 2020 16:56
Sokaktaki Hediyem Duvar Saatleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokaktaki Hediyem firması olarak bizler özel tasarım duvar saatleri üretimi yapıyoruz. Ahşap malzemeler kullanarak tasarlamış olduğumuz duvar saatleri modellerini en canlı renkler ve uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz.

Ahşap malzeme kullandığımız tüm ürünlerimiz uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz kalitelerde hazırlanıyor. Aynı zamanda adılı oldukları duvarda göz alıcı bir görünüme sahip oluyor. Plastik modellerin aksine çok daha kaliteli duran tüm saat modellerimizin her biri özel tasarım ürünlerdir. Bu ürünleri başka hiçbir yerde bulamazsınız.

Üretmiş olduğumuz tüm modelleri isterseniz hediyelik saatler olarak, isterseniz de kendi yaşam alanlarınızda kullanabilirsiniz. Yakınlarınız ve dostlarınız için hem çok işe yarayan ve kullanışlı olan hem de canlı ve farklı bir hediye düşünüyorsanız sitemizde yer alan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İlgi alanları ve kullanılacak alanlara göre farklı tasarımlarda olan tüm duvar saati modellerimiz sizler için çok uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. En kaliteli ve uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz farklı ürünleri en uygun fiyatlarla ve ücretsiz kargo imkanı ile web sayfamız üzerinden satın alabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Sallanır Saatler

Sallanır saatler en çok sevilen duvar saatleri modellerindendir. Akrep ve yelkovanın hareketine bağlı olarak sürekli sallanan bir kısım bulunmaktadır ve bu kısımlar duvar saatlerini çok daha ilgi çekici bir hale getirmektedirler. Sizlerde online olarak web sayfamız üzerinden çok uygun fiyatlarla ahşap sallanır saat siparişi verebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.