DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,370,22
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Bartın Irmağındaki korkutan görüntüyü görenler telefona…
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika: Bartın Irmağındaki korkutan görüntüyü görenler telefona…

Son dakika: Bartın Irmağındaki korkutan görüntüyü görenler telefona…

ABONE OL
3 Haziran 2021 15:53
Son dakika: Bartın Irmağındaki korkutan görüntüyü görenler telefona…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika: Karadeniz’e dökülen Bartın Irmağı, köpürdü. Vatandaşlar durumu yetkililere bildirince bölgeye gelen ekipler sudan numune alarak köpürmenin nedenini belirlemek için çalışma başlattı. 

Kentte 2 gündür etkili olan sağanak yağışın ardından Bartın Irmağı’nın rengi kırmızıya döndü. Irmağın Ulus ve Arıt ilçelerinden gelen ve Orduyeri Mahallesi’ndeki Çağlayan mevkisinde birleşen kısmında sabah saatlerinde köpük oluşmaya başladı. Vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, sudan numune alarak köpürmenin nedenini belirlemek için çalışma başlattı. 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Irmağımız zaman zaman bu durumlara geliyor. Belediye olarak bizim bir yaptırımımız yok, biz durumu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bilgi veriyoruz. Onlar eğer atıktan kaynaklanan bir kirlilik ise gerekeni yapıyor. Irmağımızın bu şekilde kirlenmesi bizleri de üzüyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.