DOLAR 32,3483 0.29%
EURO 35,1390 -0.02%
ALTIN 2.305,511,24
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika… Milli Savunma Bakanlığı: Yeni gelen erler gözetim altında
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika… Milli Savunma Bakanlığı: Yeni gelen erler gözetim altında

Son dakika… Milli Savunma Bakanlığı: Yeni gelen erler gözetim altında

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:39
Son dakika… Milli Savunma Bakanlığı: Yeni gelen erler gözetim altında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, vatani görevlerini yapmak için acemi birliklerine katılan ve TSK’ya emanet edilen gençlerin ‘corona virüsü’ enfeksiyonuna karşı korunması noktasında her türlü gayretin sarf edildiği aktarıldı.

Yeni celplerin şehre varışlarından itibaren doğrudan birliklerine sevk edildiği ve sağlık muayenesinden geçirildiği kaydedilen açıklamada, yapılan tüm işlemlerin sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.

Eğitim birliklerine yeni katılanlar ile temel askerlik eğitimlerini tamamlayarak yeni birliklerine katılış yapacak erbaş veya erlerin 14 gün süreyle gözetim altında tutulması için gerekli tedbirlerin alındığı bildirilen açıklamada, “Bu hassas süreçte virüsle ilgili sosyal medyada yer alan asılsız ve kötü niyetli haberlere itibar edilmemeli ve bu tür durumlarda sadece resmi açıklamalar dikkate alınmalıdır” denildi. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.