DOLAR 32,3341 0.24%
EURO 35,0914 -0.12%
ALTIN 2.299,300,97
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Süleyman Soyludan Devlet Bahçeliye teşekkür!
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika: Süleyman Soyludan Devlet Bahçeliye teşekkür!

Son dakika: Süleyman Soyludan Devlet Bahçeliye teşekkür!

ABONE OL
6 Temmuz 2021 16:38
Son dakika: Süleyman Soyludan Devlet Bahçeliye teşekkür!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bugün grup toplantısında söylediği sözler sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan teşekkür mesajı geldi.

Bakan Soylu açıklamasında, “Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına,kahraman güvenlik güçlerimize,edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum.Allah razı olsun” dedi.

BEHÇELİ, SÜLEYMAN SOYLU AÇIKLAMASINDA NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Bakan Soylu’ya destek açıklamasında ‘İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya yapılan siyasi linç girişimleri kaygıyla izlediğimizi, asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Soylu’ya itibar suikastını kabul etmiyoruz. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye! Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert bir devlet adamıdır’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.