DOLAR 32,5957 0.35%
EURO 34,8158 0.19%
ALTIN 2.507,610,95
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Yoğurtlu içecek koronavirüsü önlüyor diyen başkan…
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika: Yoğurtlu içecek koronavirüsü önlüyor diyen başkan…

Son dakika: Yoğurtlu içecek koronavirüsü önlüyor diyen başkan…

ABONE OL
4 Mayıs 2021 22:42
Son dakika: Yoğurtlu içecek koronavirüsü önlüyor diyen başkan…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Kore’nin en büyük süt ürünleri şirketlerinden Namyang’ın Başkanı Hong Won-sik, şirketinin yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) önleyebileceğini iddia ederek yoğurtlu içecekleri hakkında yanlış anlaşılmaya neden olduğu için istifa etti.

Yonhap’ta yer alan habere göre, Namyang Süt Ürünleri Şirketinin Başkanı Hong, yoğurtlu içeceklerinin Kovid-19’la mücadelede etkili olduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlatılmasının ardından şirketinin Seul’deki genel merkezinin önünde açıklamalarda bulundu.

Şirketinin Kovid-19’u önleyebileceğini öne sürerek popüler yoğurtlu içeceği hakkında yanlış anlaşılmaya neden olduğu için özür dileyerek görevinden istifa ettiğini belirten Hong, tüm sorumluluğu üstlenerek başkanlıktan çekildiğini bildirdi.

Namyang’ın araştırma biriminden bir yetkili, geçen ay bir sempozyumda yaptığı konuşmada, yoğurtlu içecek Bulgaris’in Kovid-19 enfeksiyonu riskini azaltmada çok etkili olduğunu iddia etmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.