DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal İçerik Paylaşım Sitesi: Negibi.com

Sosyal İçerik Paylaşım Sitesi: Negibi.com

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:10
Sosyal İçerik Paylaşım Sitesi: Negibi.com
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Negibi.com, sosyal içerik paylaşım sitesi olarak okuyuculara sunulan ve modadan eğitime, sağlıktan film önerilerine, piyasadan yemek içeriklerine kadar oldukça zengin bir içeriğe sahip internet sitesidir.

Yemek

Yemek, asla vazgeçemeyeceğimiz ve her zaman hayatımızın bir parçası olan gereksinimimizdir. Yemek bölümünde, çeşitli yemek tarifleri, yiyeceklerin besin değerleri, diyet önerileri, kurabiye ve tatlı tarifleri, pratik yemek tarifleri, soğuk içecek tarifleri, sıcak içecek tarifleri, bitki çaylarının yararları, yemek yaparken püf noktalar gibi birçok konu başlığı bulunmaktadır.

Seyahat

Gezip görmek, yolculuğa çıkıp yeni yerler keşfetmek ve bolca seyahat etmek birçoğumuzun sevdiği şeyler arasında yer almaktadır. Seyahat bölümünde, Türkiye’den ve dünyadan gezilecek birçok yerleri bulabilirsiniz. İl il Türkiye’de nerelere gidilir, hangi tarihi yerler ve müzeler sıkça ziyaret edilir, en ucuza tatil nerede yapılır, Avrupa’da nereler görülmeye değer gibi birçok başlıkta istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz.

Sağlık

Günümüzde değerini daha çok anladığımız sağlık alanı, hiçbir zaman bizden bağımsız değildir. Bu yüzden sağlık konusunda çok iyi okuyup ve araştırma yapmak önemlidir. Sağlık bölümünde, sivilce tedavileri, akne oluşum nedenleri, burun estetiği bilgileri, kas ve iskelet sistemi bilgileri, hastalıklardan korunma yolları, covid-19 gelişim aşamaları ve korunma yolları, zoonotik hastalıklar, unutkanlığı yenmenin yolları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, solunum yolu enfeksiyonları, akciğer enfeksiyonu, kalp ve damar hastalıkları bilgileri, kronik akciğer hastalıkları, böbrek rahatsızlıkları gibi birçok konuda bilgi edinebilirsiniz.

Psikoloji

Psikoloji, yaşam kalitemizi korumak adına önem vermek zorunda olduğumuz bir alandır. Psikoloji bölümünde kronik sorun olmaya başlayan depresyon, distini bilgileri, aile içi şiddet, okul öncesi çocuklarda dikkat edilmesi gerekilenler, barnum etkisi nedir, spot ışığı etkisi nedir gibi birçok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Goygoy

Goygoy, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak ve kafa dağıtmak için bir yoldur. Kimi zaman bir video kimi zaman bir fotoğraf sizi stresten uzaklaştırabilir. Goygoy kısmında barınak çalışanlarının evcil hayvanları kısa sürede sahiplendirmek için süperstar kostümleri ile tanıttığını, aynada kendini gören hayvanların sevimli hallerini, ünlü insanlar gibi poz veren köpekleri, çirkin tasarımlarıyla ün yapmış moda evlerini, olmadık yerlerde uyuyakalan sevimli kedileri görüp, eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Magazin

Sosyal medyadan uzak kalmadığımız ölçüde her zaman magazin haberlerini görmekteyiz. Magazin sekmesinde youtuberlar ne kadar kazanıyor, Atiye dizisine açılan telif davası, kendini ölü gösteren youtubera verilen hapis cezası, hayranları ile evlenen ünlüler, Gigi Hadid’in hamilelik pozları gibi içeriklere göz atabilirsiniz.

Piyasa

Güncel piyasa haberleri birçok kişi tarafından takip edilmektedir. Piyasa bölümünde, SEO danışmanlığı, uluslararası ticaretin artı ve eksi yönleri, e-ticarette başarılı olmanın tüyoları, etkili pazarlama için genel bilgiler, daha iyi bir lider olmak için gerekenler, yatırım analistliği, e-ihracatın bilgileri, çeşitli iş fikirleri örnekleri, reklam ajansları hakkında genel bilgiler, emlak pazarlama fikirleri, hangi yatırımlar kazandırır gibi içeriklere ulaşabilirsiniz.

Film Önerileri

Vazgeçilmez aktivitelerden olan dizi ve filmler ne gibi sitesinde de ilgi görmektedir. Film önerileri bölümünde herkese hitap eden içerikler yayınlanmaktadır. Ölmeden önce izlemeniz gereken filmleri, en iyi Netflix filmleri, içinizi ısıtacak animasyon örnekleri, 2010 yılından sonra çıkan en iyi korku filmleri, mutlaka izlemeniz gereken romantik filmler, en iyi Netflix dizileri, Hindistan yapımı en iyi filmler, en iyi anime film örnekleri gibi eğlenceli ve önerilerle dolu içeriklere bakabilirsiniz.

Biyografi

Biyografi bölümünde tarihe damga vurmuş beş ünlü, UEFA Avrupa ligi kralı Falcao, Abidin Dino, tarihe meydan okuyan genç kadınlar, Teoman kimdir, Gupse Özay kimdir, Büşra Pekin kimdir, İlber Ortaylı kimdir, Cedi Osman kimdir, Ezgi Mola kimdir gibi birçok içeriğe ulaşabilirsiniz.

Haber

Her gün değişen gündem ve haberleri takip etmemek artık mümkün değil. Yaşadığımız çağda sıkça güncel kalmak ve gündemi takip etmek oldukça önemli.Haber bölümünde, emekli maaşı zamları, dünyadaki ölümcül canlılar, Covid-19 aşı çalışmaları, dünyanın en kötü hapishaneleri, dünyanın en hızlı koşucular, ülkelerin asker sayıları, dünyanın en güçlü 10 füzesi, ülkelerdeki tuhaf yasaklar, yaşanılan inanılmaz kazalar, dünya nüfusunun en kalabalık olduğu ülkeler, yoklama kaçağı nedir ve 2020’de yoklama kaçağı bedeli gibi birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son Dakika

Dünyada yaşanılan gelişmeler ve ortaya çıkan bazı önemli olayları yakından takip etmek isteyebilirsiniz.Son Dakika bölümünde, günlük Covid-19 vakaları, yaşanılan son gelişmeler, konulan yasaklar, son dakika transfer haberleri, ülkelerde yapılan başkanlık seçimi sonuçları gibi haberlere ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları: 

Twitter: https://twitter.com/negibi9

Instagram: https://www.instagram.com/negibicom/

Facebook: https://www.facebook.com/negibicom

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.