DOLAR 32,3403 0.24%
EURO 35,1088 -0.14%
ALTIN 2.306,231,28
BITCOIN 22911263,63%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal medyada aşkına 623 bin lira kaptırdı

Sosyal medyada aşkına 623 bin lira kaptırdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Sosyal medyada aşkına 623 bin lira kaptırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te dün inanılmaz bir olay yaşanmıştı. 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyada tanıştığı İsa Koldaş isimli adam tarafından aşk tuzağına düşürüldüğünü anlattı.

Salman, tanıştıktan bir süre sonra sevgili olduğu İsa Koldaş’a toplamda 623 bin lira borç verdiğini, ancak İsa’nın parayı ödemeyip sırra kadem bastığını açıkladı.

Paylaş

Mağdur kadın, bir süre sonra da bekar olduğunu söyleyen sevgilisinin evli olduğunu öğrendiğini anlattı. Bugün yayınlanan programda Müge Anlı, Arzu Salman ile İsa Koldaş arasındaki mesajları paylaştı.

Paylaş

Mesajlara bakan Anlı, “Sizinkisi biraz rayından çıkmış. Hep 16.46’da yazmış. Yatmış kalkmış para istemiş. Mesala ‘Arzu ya 500 lira lazım bana, deli olacağım…’ diye mesaj atmış” dedi.

Paylaş

Daha sonra Anlı, “Sana bir gün çiçek almış” diye konuştu. Arzu Salman ise “Benim paramla bana orkide aldı” cevabıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Anlı, diğer mesajlardan ise şöyle bahsetti: ‘Kızımın yayına gideceğim çanta lazım; 120 lira. Parayı yolla, pazartesiye kadar öderim’ demiş. Arzu da diyor ki: ‘Poşete koy.’ O da, ‘Ne poşeti aşkım. 120 lira için demediğini bırakmadın’ diyor. Sonra İsa, “Canım karpuz peynir zeytin çekti. Buz gibi de su resmen aşeriyorum” diye mesaj atıyor.

Paylaş

Mesajları ekranda okumaya devam eden Anlı; ‘Kahvaltı yapacağım ekmek yok’ Arzu da diyor ki; ’50 lira göndereyim kalk hadi’ Bir başka gün 16.03… ‘Arzu var mı sende 100 lira falan, krem alsam ilaçları alsam’ Bakım diyor Arzu. 90 lira vardı gönderdim. Ne kremi ya…’

Paylaş

İsa Koldaş’ın mesajlarında Arzu’ya ‘Kezban’ diye hitap ettiğine dikkat çeken Anlı bunun nedeni sordu. Arzu Salman; ‘Arada böyle şakalar yapıyor. Bunu söyleme dedim bu çok ayıp birşey. Sinirlendirmek adına bunları arada bir söylüyor. Çok iyi niyetli bir söylem değil’ ifadelerini kullandı.

Paylaş

Salman tüm bu yaşananlardan sonra verdiği paraları geri istediğini söyleyerek, Koldaş’ın anne babasının yaşlı olduğu için bankaya gidemediğini, parayı çekemediğini ve onlardan parayı alamadığını öne sürerek oyalandığını anlattı.

Paylaş

Mağdur olan kadın “Aranızda bir sevgi bağı olduğu için konduramıyorsunuz” diye konuştu. İsa Koldaş, Arzu Salman’la evlenmek istediğini söyleyerek aileyle tanıştı. Önce aileyle tanışıp güven sağladı, sonra da bahaneler uydurarak borç para istedi.

Paylaş

Adamın evli olduğunu öğrendikten sonra sevgilisinin eşini arayan Arzu Salman, karşı taraftan duyduklarıyla da şoke oldu. Adamın eşi Arzu Salman’ın iddiasına göre ‘Siz internette tanıştığınız kişiyle nasıl birlikte olursunuz, nasıl para verirsiniz’ sözleri üzerine hakaretler etti. Bunun üzerine İsa adlı kişi de Salman’a, ”Ben senden zorla para almadım, borç aldım” ifadesini kullandı.

Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen ve ilaç kullandığını söyleyen kadın, hemen hemen hergün binlerce lira yolladığını, bugüne kadar erkek arkadaşına toplam 623 bin lira yolladığını vurguladı. Sevgilisinin evli olduğunu ve sırra kadem bastığını anlatan mağdur kadın, “Görüntülü konuşurken karısının yanındaymış. Karakola gittiğim gün aşk bitti” ifadesini kullandı.

Milliyet

arzu salman isa koldaş dolandırıcılık evlilik vaadiyle dolandırıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.