DOLAR 32,3767 0.16%
EURO 35,0559 -0.16%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Vakıf

Sosyal Vakıf

ABONE OL
2 Kasım 2020 13:36
Sosyal Vakıf
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplum yararına çalışmalar yapan, sosyal konularda sivil toplum kuruluşları içerisinde farklı bir konumda yer alan fussilet vakfı aynı zamanda dijital medyayı ve sosyal medyayı profesyonel olarak kullanan bir vakıf konumundadır. Temel amacı Kur’an-ı Kerim’in çeşitli dillere çevrilerek mealinin çıkarılması ve insanlığa sunulması olan Fussilet Kuran Merkezi Youtube kanalı üzerinden yayınlar yapmaktadır. Dünya dillerinde çevrilmiş olan Kur’an-ı Kerim mealleri sayesinde insanların Kuran’ı Kerim’i kendi dillerinde okuyabilmeleri, anlayabilmeleri ve yorumlayabilmeleri adına yapılan bu çalışmalar insanlığın faydasına olan çalışmalardır. Fussilet Kuran Merkezi tarafından yapılan video çalışmaları aynı zamanda youtube kanalı dışında farklı sosyal medya mecralarında da yayınlanmaktadır. Youtube kanalı üzerinden ücretsiz olarak takip edebileceğiniz bu çalışmaları dilerseniz internet sitesi üzerinden de izleyebilir veya ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Vakıf merkezini ziyaret ettiğinizde Kuran çalışmalarla ilgili bütün videoları ücretsiz olarak alabilir veya kargo adresinize kargolanmasında sağlayabilirsiniz. Bu alanda herhangi bir kar amaç gütmemektedir. Kur’an-ı Kerim meali çalışmaları dışında sosyal alanlarda çalışmalarda bulunacak olan vakıf, ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve onlara yardım edilmesi gibi projeler yapacaktır. Günümüzde hem sosyal anlamda çalışmalar yapacak hem de Kur’an-ı Kerim meali çalışmaları olan Fussilet Vakfı profesyonel anlamda Kur’an-ı Kerim meali çalışmaları yaparak Youtube üzerinden yayınlanmaya devam etmektedir. Vakıf ile iletişime geçerek çalışmalardan faydalanabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.