DOLAR 32,3284 0.21%
EURO 35,1060 -0.16%
ALTIN 2.309,511,42
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stor Perde Temizliği

Stor Perde Temizliği

ABONE OL
21 Ekim 2020 17:02
Stor Perde Temizliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stor perde son yıllarda eski tarz perdelere nazaran daha kolay bir kullanım sağladığı için ve de sağlam bir kumaşı olduğu için oldukça çok tercih edilmektedir. Mekanizması bir alüminyum boruya perde kumaşının sarılmasıyla oluşmaktadır. Stor perde kumaşı diğer perdelere nazaran daha farklı olduğu için normal usullerle yıkanması perdenin kumaşındaki o kolalı duruşu bozmaktadır. Mesela stor perde temizleme işleminde çok su kullanımı perdenin kumaşının yapısını oldukça bozmaktadır. Bu nedenle temizleme esnasında oldukça az su kullanılması gerekmektedir. Bursa halı yıkama denilince akla gelen ilk yer olan Prenses Halı Yıkama perdenize hiçbir zarar vermeden hızlı teslimat ile evinizden alıp aynı şekilde size teslim etmektedir. Nilüfer halı yıkama hızlı ve kolay teslimatıyla sizlere hizmet vermektedir.

En Doğru Koltuk Temizleme Yolu

Koltuklarda kullanılan kumaşlar sert dokunuşlarda hemen bozulabilir hatta kumaş üzerinde yırtılmalar meydana gelebilir. Bu nedenle hassas koltuk temizlemede en doğru yöntem buhar ile yapılan temizleme işlemidir. Bursa koltuk yıkama denilince akla ilk gelen yer olan Prenses Halı Yıkamada buhar sistemi ile koltuk temizliği yapılmaktadır. Böylece hem kumaştaki bozulmaların önüne geçilecek hem da temizlik açısından daha iyi bir sonuç verecektir. Koltuklarınız da çok fazla leke bulunmaktadır. Çay, meyve suyu ya da kahve gibi oldukça inatçı lekeleri Prenses Halı Yıkama kullandığı özel ürünlerle küçücük bir iz kalmadan temizlemektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.