DOLAR 32,5677 0.04%
EURO 34,9009 0.05%
ALTIN 2.430,450,03
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sukulentlerin Bakımı Nasıldır?

Sukulentlerin Bakımı Nasıldır?

ABONE OL
8 Temmuz 2020 16:08
Sukulentlerin Bakımı Nasıldır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sukulentler aslında çok özel bir bitki türüdür. Bu bitkiler hem çok kolay bakım şartlarına sahip olan hem de güzelliği ve yeşilliğini hiçbir zaman kaybetmeyen bitkilerdir. Bu nedenle dekorasyon çalışmalarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Sukulent bir kaktüs türüdür. Kaktüslerle aynı özelliklere sahip olan bu bitki türünü kaktüslerden ayıran en önemli özellik dikensiz olmalarıdır. Dikensiz kaktüs olarak ta adlandırılan sukulentler de aynı kaktüsler gibi bakım şartlarına sahiptirler.

Sukulentler çöl bitkileridir. Bu bitkilerin yaşayabilmesi ve sürekli olarak yeşil kalabilmesi için ihtiyacı olan tek şey sıcaklıktır. Eğer kış mevsimlerinde bu bitkileri dışarıda ya da soğuk odlarda muhafaza ederseniz çürümesine neden olursunuz. Kış mevsimlerinde belirli bir sıcaklığın üzerinde olan odalarda bulunması gereken bu bitkiler aynı zamanda çöl bitkisi olduğu için suyu sevmezler. Sürekli olarak sulamak onları çürütür. Sizlerde sürekli olarak yeşil kalabilen ve etli yapraklara sahip olabilen sukulent bitkisi yetiştirmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken şeylerin hepsi bu kadardır.

Online Sukulent Satın Al

Çakırlar Tarım firması olarak sizler için farklı birçok çeşit sukulent bitkisini online olarak satışa sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve burada yer alan her biri farklı yaprak formuna sahip olan sukulent türlerimizden satın alabilirsiniz. Korumalı ve özel ambalajlarla evinize teslim edilmektedir.

Sitemizde her biri el yapımı olan en özel teraryum çeşitlerini de bulabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.