DOLAR 32,5766 0.08%
EURO 34,9005 0.06%
ALTIN 2.434,690,21
BITCOIN %
Mersin
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tek Kullanımlık Bardak

Tek Kullanımlık Bardak

ABONE OL
21 Ağustos 2020 08:16
Tek Kullanımlık Bardak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tek kullanımlık bardaklar hemen hemen her sektörde en çok kullanılan malzemelerin başında gelmektedir. Son dönemlerde pandemi süreci ile birlikte bazı işletmeler için zorunlu hale getirilen tek kullanımlık bardak türleri en sağlıklı ve pratik yöntemlerden birisi olarak tercih edilmektedir.

Cam bardakların sağlıklı olduğu elbette herkes tarafından biliniyor. Ancak yüksek maliyetleri nedeni ile tek kullanımlık olması söz konusu olamıyor. Bu durumda buna alternatif olarak sunulan en sağlıklı tek kullanımlık bardakların başında karton bardak türleri geliyor.

Tek kullanımlık karton bardaklar farklı birçok boyutta olabiliyor. Her işletme kendi ihtiyacına göre en uygun olan bardak ebadını seçerek kullanımlarını yapıyor. Tek kullanımlık bardaklar bugün okullarda, hastanelerde, otellerde, seyahat firmalarında, büfe ve kantinlerde, restoran ve cafelerde ve daha farklı birçok alanda kullanılıyor.

Karahan Ambalaj Tek Kullanımlık Ürünler

Karahan Ambalaj firması olarak sizler için tek kullanımlık ürün satışı yapıyoruz. Sizlerde firmamız web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan ve firmamız bünyesinde üretilen tüm tek kullanımlık ürünler hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz.

Karahan Ambalaj olarak 2009 yılından bu yana bu sektörde çalışıyoruz. Her zaman yenilikçi ve öncü yapımız sayesinde bugün birçok karton ve kağıt bardak üreticisinin haricinde en yeni teknoloji makineler ile üretimlerimizi yapıyoruz. En kaliteli ve uygun fiyatlı bardaklar için sizleri firmamız web sayfasına bekliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.