DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.283,870,29
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TISİAD YÖNETİMİ, BEYTÜŞŞEBAP’IN IRAK’LA OLAN İLİŞKİLERİNİ CANLANDIRMAYI HEDEFLİYOR
  • Haber444
  • Gündem
  • TISİAD YÖNETİMİ, BEYTÜŞŞEBAP’IN IRAK’LA OLAN İLİŞKİLERİNİ CANLANDIRMAYI HEDEFLİYOR

TISİAD YÖNETİMİ, BEYTÜŞŞEBAP’IN IRAK’LA OLAN İLİŞKİLERİNİ CANLANDIRMAYI HEDEFLİYOR

ABONE OL
4 Kasım 2020 14:28
TISİAD YÖNETİMİ, BEYTÜŞŞEBAP’IN IRAK’LA OLAN İLİŞKİLERİNİ CANLANDIRMAYI HEDEFLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin farklı bölgelerinde ziyaretler gerçekleştirerek, bölgelerin ve şehirlerin kalkınması ve Irak’la olan ticaretin geliştirilmesi noktasında çalışmalar gerçekleştiren TISİAD, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne yaptığı gezide, İlçe Belediye Başkanı Habip Aşan ve İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Reber Haşimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.  Birlikteliklerde gündeme dair önemli konular konuşularak, bölgenin sorunlarına değinildi. Ziyaretler hakkında detaylı bilgiyi TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç verdi.
“İLÇEYE TURİST ÇEKMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Yapılan ziyaretlerle bölgenin sorunları hakkında konuşan Nevaf Kılıç, “TISİAD yönetim kurulu olarak Beytüşşebap Belediye Başkanı değerli dostumuz Sayın Habip Aşan’ı ve Beytüşşebap Kaymakamı Sayın Hasan Meşeli’yi ziyaret ettik.  Ziyaretlerimizin en önemli konusu Beytüşşebap’tan Irak’a açılacak yeni Habur 2 sınır kapısı oldu. Bunun yanında ilçenin çok büyük bir turizm potansiyeli var. Yeni açılan kaplıcaları, yaylaları ve özellikle bölgede üretilen ve yapılan çok meşhur organik balı ve el dokuması Jirki kiliminin tanıtılması için fikir yürüttük. İlçeye Irak’tan turist çekmeyi hedefliyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere gösterdikleri ilgi ve alaka için İlçe Belediye Başkanı Sayın Aşan’a ve İlçe Kaymakamı Sayın Meşeli’ye çok teşekkür ederiz. Bölgenin sorunlarına çözüm bulmak adına ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.