DOLAR 32,3284 0.21%
EURO 35,1060 -0.16%
ALTIN 2.309,511,42
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Mete Gazoz, yurda dönüşünde konfetilerle karşılandı
  • Haber444
  • Gündem
  • Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Mete Gazoz, yurda dönüşünde konfetilerle karşılandı

Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Mete Gazoz, yurda dönüşünde konfetilerle karşılandı

ABONE OL
2 Ağustos 2021 10:36
Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Mete Gazoz, yurda dönüşünde konfetilerle karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, ülkeye giriş yaptı. Mete Gazoz’u, Spor Bakanlığı yetkilileri, Olimpiyat Komitesi yetkilileri ve Okçuluk Federasyonu temsilcileri, sabah saatlerinde havalimanında Mete Gazoz’u karşıladı. Mete, “Bu madalyayı tek başına kazanmadım. Arkamdaki herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanarak yangın felaketleri yaşayan ülkemize bir nebze olsun tebessüm ettiren Mete Gazoz, havalimanında en iyi şekilde karşılandı.

Mete, yurda iner inmez şu açıklamayı yaptı:

“SADECE MADALYAYI TEMSİL EDİYORUM”

. Madalya benim boynumda olabilir ama bu madalyayı tek başıma kazanmadım. Biz Türkiye Okçuluk Milli Takımı olarak 2 gün önce tarihimizin ilk madalyasını aldık ve bu madalya ‘Altın madalya’ oldu. Ben burada sadece madalyayı temsil ediyorum. Arkamdaki herkese destekleri için teşekkür ediyorum.

“ÇOK ŞEY FEDA ETTİK”

Bu başarıyı elde etmek için gereken her şeyi yaptık. Belki haddinden daha fazla antrenman yaptık. Çok fazla şeyi feda ettik. Ama bu altın madalyayı boynumuza taktıktan sonra bunların hiçbir önemi kalmadı. Çok https://ulkeninsesi.com/ mutlu ve gururluyum. Tabii ki bu altın madalya için 5 sene boyunca inanılmaz bir çalışma ortaya koyduk.

“TAKIMCA KATILMAK İSTİYORUZ”

Bir sonraki olimpiyatlar 3 yıl sonra olacak ve biz oraya altın madalyası olan bir takım olarak hazırlanacağız. Bu kez 2 kişi değil, 3 erkek ve 3 kadından oluşan takımla katılmak istiyoruz. 1 hafta boyunca bu madalyanın tadını çıkaracağız.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.