DOLAR 32,4799 -0.21%
EURO 34,9940 0.37%
ALTIN 2.438,510,65
BITCOIN 21001090,28%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trendyol’dan Yılın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü Roox Beauty’e
  • Haber444
  • Gündem
  • Trendyol’dan Yılın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü Roox Beauty’e

Trendyol’dan Yılın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü Roox Beauty’e

ABONE OL
1 Temmuz 2021 12:33
Trendyol’dan Yılın En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü Roox Beauty’e
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde kozmetik ürünleri oldukça önemli bir yere sahiptir. Çünkü birçok kişi için hiç şüphesiz bir şekilde kozmetik ürünü olmadan bir hayat sürmek imkansız gibi bir şeydir. Aslında bu konuda haksız da sayılmaz. Kozmetik ürünlerinin birçoğu oldukça fazla öneme sahiptir. Örneğin bir yaz tatiline gittiğiniz vakit güneş kremi ve bu buna benzer ürünler olmadan o yaz tatilini geçirmek oldukça zorlu olacaktır. Çünkü bu tür ürünler olmadan güneş cildinize çok ciddi bir şekilde zarar verebilir. Tabii ki bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Bu sebeple de kozmetik ve cilt bakım ürünleri günümüzde oldukça önemli bir yer tuttuğunu söyleyebiliriz. Bu sebeple de birçok farklı marka bu konuda hizmet vermektedir.

Bu markalar arasında Roox Beauty de yer almaktadır. Roox Beauty kozmetik ürünler açısından oldukça ciddiye alınması gereken ve müşteriler tarafından da sıklıkla tercih edilen bir marka olarak karşımıza çıkar. Bunda da tabii ki birçok etkenin oldukça önemli rol oynadığını söylemek mümkün. Öncelikle bu tarz ürünlerde en önemli unsurlardan bir tanesi müşteri memnuniyetidir. Roox Beauty de bunu oldukça başarılı bir şekilde karşılamaktadır. Zaten bu sebepten dolayı da Trendyol gibi alışveriş sitesi denildiği vakit akla ilk gelen yerlerin başında olan bir sitede en iyi müşteri deneyimi adlı bir ödül dahi kazanmıştır. https://www.trendyol.com/magaza/roox-beauty-m-146585?sst=0 adresi üzerinden siz de bu tarz ihtiyaçlarınız için alışverişi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Bunların yanı sıra Roox Beauty oldukça kaliteli ürünlerin yanı sıra aynı zamanda oldukça uygun bir fiyatlama politikası da uygulamaktadır. Zaten bu sebeple de Trendyol’dan ödül kazanmıştır. Güneş kremi, klasik kozmetik ürünleri tarzı birçok ürünü Roox Beauty’den alabilirsiniz. Bunların yanı sıra yine Roox Beauty üzerinden saçınız için saç bakım ürünü ya da yüzünüz için yüz ürünleri arıyorsanız da birçok farklı model bulunmaktadır. Tabii ki her saç her cilt ve her yüz aynı yapıda olmaz. Bunun bilincinde olan Roox Beauty bu sebeple de oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

https://www.rooxbeauty.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.