DOLAR 32,3302 0.24%
EURO 35,0763 -0.16%
ALTIN 2.299,590,98
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk YouTuber Okan Sarıoğlu Kimdir?

Türk YouTuber Okan Sarıoğlu Kimdir?

ABONE OL
1 Ocak 2021 17:19
Türk YouTuber Okan Sarıoğlu Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Sarıoğlu sosyal medya dünyasında özellikle youtube kanalındaki paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Sarıoğlu hakkında merak edilenler. Kaç yaşında? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2002 yılının Nisan ayında Bursa’da dünyaya gelen Okan Sarıoğlu’nun boyu 1.72, kilosu 75, burcu ise Koç’tur.

YouTuber, TikToker ve sosyal medya fenomeni. YouTube ve sosyal medyaya ilk adımlarını bilgisayar ve oyunları incelemesiyle atmıştır.

Eğlence, komedi, şaka ve korku içerikli parodi videoları ile geniş bir kitleye hitap etmektedir. Sosyal medyadaki ilk zamanlarında çizgi filmler ile alakalı inceleme videoları yapmıştır. Sonrasında ise kurgusal korku videoları ile daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamış ve oldukça ilgi çekmiştir. İnternetteki korkunç ve esrarengiz deneyleri (challenge’ları) gerçek hayatta denemektedir.

Okan Sarıoğlu sadece Türkiye’den değil; Azerbaycan, Almanya, Bulgaristan ve Fransa’da da oldukça tanınan biridir. Yeni başlayan birçok içerik üreticiye de ilham kaynağı olmaktadır. Genç yaşlarda olmasına rağmen; sosyal medyada 200 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.