DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’de Bulut Sistem

Türkiye’de Bulut Sistem

ABONE OL
22 Mayıs 2020 23:42
Türkiye’de Bulut Sistem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de bulut sistemim 2000 ‘li yıllardan sonra ortaya çıkmıştır. Bu sistemin ortaya çıkmasının temelinde internet ağının artması gelmektedir. İnternet ağı geliştikçe bulut sistem üzerinden hizmet veren kurumların sayısında artış gözlenmiştir. Bu sitelerden bir tanesi de Bulutvet’tir. Bulutvet veteriner kliniklerinin daha iyi hizmet vermesi için çalışmaktadır. Veteriner klinik yönetim yazılımı sayesinde veterinerlerin ve hayvan sahiplerinin işlerini kolaylaştırmıştır. Bu yazılımla beraber veterinerler daha fazla teknoloji ile donanmışlardır ve yaptıkları işlerin kalitesinde büyük artış gözlenmiştir. Veteriner klinik yazılımı tamamıyla bulut sistem üzerinden çalışmaktadır. Bu sayede istenilen her ortamdan sisteme giriş sağlanabilmektedir.

Veterinerlere Özel Sistemler

Veterinerlik doktorluk kadar önem arz eden bir meslektir çünkü dünyada bulunan diğer canlı varlıkların tedavisi için önem arz etmektedir. Bundan ötürü sadece veterinerlere özel hasta takip sistemleri kurulmaktadır. Veteriner klinik programı takibi için kurulan bu sistemler ile veterinerler daha üst düzey hizmet vermeye başlamışlardır. Bu sistemlerin başarılı şekilde kurulması sayesinde ülkemizde veterinerlik Avrupa düzeyine ulaşmıştır. Ülkemiz bu bulut sistemler ile hem evcil hem de besi hayvanlarının sağlığı için olumlu bir gelişme sağlamıştır.

Bulutvet web sayfasına giriş yaparak sistem hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda 14 günlük ücretsiz demo kullanım hakkından yararlanabilirsiniz. Böylelikle yazılım programını birebir test etme imkanı yakalamış olursunuz ve 14 gün biriminde aktif kullanıcı olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.