DOLAR 32,5946 0.36%
EURO 34,8646 0.36%
ALTIN 2.501,870,71
BITCOIN 20970440,87%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ucuz Otobüs Bileti

Ucuz Otobüs Bileti

ABONE OL
23 Temmuz 2020 13:40
Ucuz Otobüs Bileti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sitemizde yolculuk yapmak istediğiniz tarihteki kalkış- varış noktaları arasında hizmet veren firmaları bulabilirsiniz. Bu firmalar arasındaki en ucuz otobüs bileti satışı yapan firmayı da görmüş olacaksınız. Güzergâhta verilecek mola sayısı, kaç km. olduğu ve ortalama kaç saat süreceği bilgileri de siz değerli yolcularımız için derlenmiştir. Belirttiğiniz güzergâhta hizmet veren otobüs firmaların günlük sefer sayısı da sitemizde verilen bilgiler arasındadır. Gideceğiniz güzergâhta hizmet veren tüm firmaları her yönleriyle karşılaştırarak kendiniz için en uygun firmayı seçin. Otobüs bileti almadan önce sitemizden araştırma yaparsanız tatiliniz daha da ekonomik olacaktır.

Sitemizin Ayrıcalıklı Yönleri Nelerdir?

Bilet al ile seyahatiniz için biletinizi sitemizden alırsanız, komisyon ve ilave ücret ödemezsiniz. İptal ettiğiniz biletiniz için herhangi bir kesinti yapmadan tarafınıza iade edilir. Gereksiz yere sorgu-sual yaparak işinizi zorlaştırmayız. Sitemizden ayrıca, ülkemizin herhangi bir şehrinden nerelere direkt otobüs seferi olduğunu ve bilet ücretinin ne kadar olduğunu da öğrenirsiniz. Site tüm bu bilgileri topluca verdiği için, otobüs firmalarının sitelerine girerek tek tek araştırma yapmak için vakit kaybetmezsiniz. Ayrıca kalkış noktası olan şehrimizle varış noktası olan şehrimizin hava durumlarını da sitemizde takip ederek, bavul hazırlığınızı buna göre yaparsınız; böylelikle olası zor durumlardan kaçınmış olacaksınız.

Sizler de sitemizi eşinize, dostunuza tavsiye ederek onların da seyahatlerinin daha ekonomik olmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.