DOLAR 32,5121 -0.09%
EURO 34,9697 0.35%
ALTIN 2.433,330,43
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uygun Fiyatlı Forklift, Vinç ve Jcb Araç Temini

Uygun Fiyatlı Forklift, Vinç ve Jcb Araç Temini

ABONE OL
31 Ekim 2020 09:26
Uygun Fiyatlı Forklift, Vinç ve Jcb Araç Temini
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kiraladığımız ekipmanlar içerisinde forklift, vinç ve jcb araçları yer almaktadır. İstanbul vinç kiralama hizmetleri sunan Güngör nakliyat İstanbul içerisinde konteyner taşıma, şehirlerarası ve ambarlı limanı nakliyat taşımacılığında uluslararası hizmet sunmaktadır.

Sahip olduğunuz kuruluşunuzun forklifte ihtiyaç duyduğu durumda yepyeni bir forklift almak mı yoksa kiralamak mı daha avantajlıdır? Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda Güngör nakliyat aracılığı ile İstanbul forklift kiralama hizmetinden faydalanmak daha mantıklı bir şekilde süreci yönetmenizi sağlayacaktır. Öncelikle kişisel ana sermayeniz üzerinden yeni bir forklift alabilmek bütçenizi daraltan bir durum olabilmektedir. İkinci olarak forklift almak için kredi kullanmak durumunda kalan ve yıllarca bunu ödemek zorunluluğu ile gündelik giderlerin hesaplanmasında sıkıntı yaşamak durumu ortadan kalkıyor. Forklift kiralama ve konteyner nakliye hizmetlerimizden faydalanarak; aylık veya yıllık olarak faydalanabilirsiniz.

Tüm Kiralık Teçhizatlarda Ücretsiz Bakım, Onarım Hizmetleri

Forklift aldığınızda bunun tamir, bakım işleri hem rutin yapılması gereken hem zamanınızın büyük bir çoğunluğunu alan ve hem de bir maliyet sunmanız gerektiren durumdur. Ancak forklift almak yerine kiraladığınız da tüm tamir, bakım ya da yedek parça temini noktasında Güngör nakliyat garantisi kapsamına girer. Tüm bu işler ile  İstanbul lojistik firması ilgilenmektedir. Eğer bir kuruluşta çalışıyorsanız forklift kiraladığınız da giderlerin muhasebeleştirilmesi noktasında vergiden düşme avantajı elde edebilirsiniz. Bu da mali açıdan şirketlere bir uygunluk sağlayacaktır.

Büyük çaplı araçların zaman içerisinde değer kaybetme durumu bulunur. Satın aldığınız bir forkliftin zaman içerisinde değer kaybetme kaynaklı olarak gider de sorun yaşaması gibi bir problem ile kiraladığınız da karşılaşmazsınız. Alanında uzman ve işi hakkıyla yapan yıllardır hizmet veren ve forklift kullanım alanında profesyonelliğe sahip olan Güngör nakliyatı ile uygun bütçe ile masrafsız İstanbul forklift kiralama imkânlarından siz de bizlere ulaşarak faydalanabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.