DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0226 -0.31%
ALTIN 2.294,160,75
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vakko, yeni mağazalarıyla İzmir İstinyepark’ta

Vakko, yeni mağazalarıyla İzmir İstinyepark’ta

ABONE OL
3 Kasım 2021 14:29
Vakko, yeni mağazalarıyla İzmir İstinyepark’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakko, Vakko Couture, Vakko Wedding, Vakko Shoes&Bag, Vakko L’Atelier, 

V2K Designers ve Vakkorama İzmir İstinyepark AVM bünyesinde Vakko dostları ile buluşuyor.

 

 

‘Moda Vakko’dur mottosuyla Vakko, yeni ve yenilenen mağazalarıyla alışverişin ötesinde bir deneyim sunmaya devam ediyor. Vakko, yaşam stilini tamamlayan koleksiyonlarını ve imza tasarımlarını İzmir’de açılan İstinyepark AVM’ye taşıyor. Vakko İstinyepark, tasarımsal, görsel ve sosyal özellikleriyle de misafirlerine özel bir ortam sağlıyor.

 

Özenli ve şık tasarımı, ferah ve her detayı incelikle düşünülmüş, Fransız tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş mimari unsurlarıyla İzmir’de açılan mağaza, 2 bin 370 metrekarelik alana sahip.

 

Vakko yeni mağazasında özel kumaş seçenekleri, yeni dönemin tasarım unsurlarıyla bir araya gelerek, en iyi dikiş detayları ve üretim süreçlerinin ardından Vakko Dostları ile buluşuyor. Vakko kadın, erkek, Shoes&Bag, couture, eşarp ve monogram koleksiyonları yer alıyor. Multibrand mağazacılık anlayışıyla, dünyanın en ünlü markalarının özel seçkilerini de bünyesinde bulunduruyor.

 

Kurulduğu günden beri sokak modasının life style’ını en iyi şekilde temsil eden dünyanın en özel designer markalarının bir arada sunulduğu V2K Designers dünyanın her yerinden çok özel markalarına ev sahipliği yapıyor. Birçok genç V2K koleksiyonunu askıya çıktığı anda tüketiyor.

 

Vakko Home, mekanlarda (ev, ofis, tekne) dekorasyona dair özenli seçilen tasarımları Vakko Dostlarıyla buluşturuyor.

 

Vakko’nun özel tasarımlarının yanı sıra kış sezonunun ruhunu ısıtan, çarpıcı koleksiyonlar, çevre duyarlılığıyla hayata geçirilen geri dönüşümlü ve ileri dönüşümlü tasarımlar da yeni mağazanın öne çıkan koleksiyonlar arasında bulunuyor.

 

  

Vakko L’Atelier dünyası 

Vakko şıklığının lezzet ile bir araya geldiği Chocolate, Patisserie, Bistrot, Ice Cream ve Delight tatlarının buluştuğu Vakko L’Atelier de İzmir’deki Vakko Dostları’yla buluşuyor. Fransız mutfağını ve dünya lezzetlerini şık ve özenli sunumlarıyla buluşturan Vakko L’Atelier konsept menüsü, öğlen ve akşam yemeklerine sofistike yorumlar katıyor. Fransız pastacılık sanatını Vakko dünyasında bir araya getiren Vakko Patisserie’de Michelin yıldızlı şeflerin danışmanlığında hazırlanan dünya lezzetlerinden seçkilerin yanı sıra Fransız patisserie’lerinin couture pastaları da yeni açılacak mağazanın misafirlerini bekliyor.

  

Genç ve genç yaşayanların adresi: Vakkorama

 

Moda, sanat, spor ve müziği simgeleyen, genç yaşayan Vakkorama, İzmirlilerle buluşmaya hazırlanıyor. Şehirdeki yeni adresinde Vakkorama, yeni mağazasında en güncel tasarımlarını moda severlere sunuyor. Gençler daima Vakkorama’ya yenilikleri takip etmeye, dünyada ne yükselmişse anı anına orada görebilmeye, en yeni müziği dinlemeye ve keşfetmeye geliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.