DOLAR 32,5094 0.17%
EURO 34,7965 0.13%
ALTIN 2.492,271,23
BITCOIN 20679665,03%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vakum İşlemi

Vakum İşlemi

ABONE OL
16 Ağustos 2020 23:07
Vakum İşlemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sebzeleri, etleri, gıda ürünlerini daha uzun zaman içinde taze tutmak ve derin dondurucularda daha kolay bir şekilde muhafaza edebilmek amacıyla paketlerin içinde bulunan havaların temizlenmesini ve çekilmesini sağlayan ve aynı zamanda paketin ağzına mühürleyen makinelere Vakum makinesi denmektedir. Vakum makineleri hem tüketiciler için daha uzun süreler muhafaza edilmesini sağlar hem de her mevsimde sağlıklı gıda tüketilmesine imkan vermektedir. Vakum makinasının havasını almış olduğu torbalara Vakum torbası denmektedir. vakum torbaları özel olarak üretilen ve vakum makinesine uyumlu olarak kullanılabilen ürünlerdir. Farklı kapasitede üretilen vakum torbaları tüm ürün çeşitleri için kullanılabilir.

Vakum Poşeti Modelleri

Çeşitli ölçülerde farklı sayılarda paketlenmiş olan vakum torbası için en ideal model tırtıklı rulo vakum poşeti modelidir. Tırtıklı rulo bakım poşeti bu alanda kullanılan en fazla tercih edilen vakum torbasıdır. Dünyada çok yaygın olarak kullanılan, ülkemizde de oldukça yaygınlaşan ev tipi vakum poşeti olarak da bilinen Tırtıklı rulo vakum poşeti aynı zamanda endüstriyel bir üründür. Tırtıklı olması ürünlerin daha kolay bir şekilde sıkıştırılmasını sağlamakla birlikte poşet içerisinde kalan havanın daha kolay bir şekilde vakumlanmasını sağlar.

İstanbul Ticaret web sayfamızda vakum ile ilgili tüm ürünlere ulaşabilirsiniz. Her bir ürün görselleri, açıklamaları ve fiyatları ile birlikte sizlere sunulmaktadır. Online olarak ihtiyacınız olan tüm vakum malzemelerini güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.