DOLAR 32,5548 0.01%
EURO 34,8477 -0.08%
ALTIN 2.430,250,02
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yalova’da Doğru Evi Bulun

Yalova’da Doğru Evi Bulun

ABONE OL
28 Ağustos 2021 12:07
Yalova’da Doğru Evi Bulun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev almak, ev kiralamak stresli bir süreç olduğu gibi doğru evi bulmak da bir o kadar zor ve zahmetli. Ekonominize uygun, istediğiniz mevkide ve istediğiniz standartlarda ev bulmak için harcanan zamanlar ve ara ara doğru evi bulamayacağım kaygısı… Tüm bu sancılı süreçler bazen hayal kırıklığı yaratacak kararlar almanıza ve istediğiniz evi kiralamanıza veya satın almanıza engel olabiliyor. En doğru yerden ev fiyatlarını ve özelliklerini bulmak hepimizin ihtiyacı olmuş durumda. Birçok konut arasında güvenilir bir konut bulmak da keza öyle.

Temmuz ayı itibariyle en çok konut fiyatlarının arttığı kentler arasında Yalova’nın da olduğunu düşünürsek uygun ve doğru evi bulmak gitgide zorlaşmış bir hal almakta. Dolayısıyla Yalova ev fiyatları araştırmalarınız da zorlaşmakta. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler Yalovada satılık daire fiyatlarını detaylı olarak araştırmak istemekte.

Bu zorlu sürecin keyif veren bir süreç olabilmesi için Türkiye’nin yükselen kenti Yalova’da kaçırmak istemeyeceğiniz ev fırsatlarını bu yazımızda sizler için derledik…

Yalova’da Konut Projeleri

Yalova’nın en güzide mahallelerinde güvenilir sitelerde huzurlu bir yaşam sürmek isteyenler için birçok konut projesi hayata geçmiş durumda. Birçok imkanı içinde barındıran bu konut projelerinde hem cebinize hem de zevkinize uygun birçok ev seçeneği bulmanız mümkün.

Bu projeler arasında en çok dikkat çeken ise Yalova Group Semt77 projeleri.

Yalova İnşaat ve Gayrimenkul Group gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ile gayrimenkulde Yalova’da öncü bir konumda.

Yalova satılık daire isteyenler ve gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için Semt77 konut projelerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Akasya Family Consept Konut Projesi

Bu proje çocuklu aileler için tasarlanmış bir proje olup en küçük daireleri 128 metrekaredir. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Her dairenin kendine ait otopark alanı ve hobi odalarının olması da daha konforlu bir ev fırsatını sizlere sunmaktadır. Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzundan müzik odası ve çocuk oyun odalarına kadar birçok sosyal faaliyeti gerçekleştirebileceğiniz alanlar da projenin içinde. Yalova Merkez Bayraktepe Mahallesi konumunda olan bu konutlar çocuklu aileler için birçok avantajı bünyesinde barındırmakta.

Begonya Suit Projesi

İkinci proje olan Begonya Suit, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için önemli bir proje niteliğinde. Bu projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunmakta. Kira ve prim kabiliyeti yüksek bu daireler yatırımcıların kaçırmaması gereken ve değerlendirmesi gereken dairelerdir. 21 Adet sosyal tesis bulunan proje gezi parkurları, spor etkinlikleri, yüzme havuzu, kafe ve restoran bölümlerini de içermektedir. Gayrimenkul yatırımcılarına yüksek kazanç vadeden daireler kolaylıkla kiralayabileceğiniz nitelikte.

Bu projeler ev sahibi olmak isteyenler için fırsat yaratan projeler.

Daireler ve projeler ile ilgili bilgiyi firmanın web sitesinde inceleyebilir ve firma ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.