DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasağa rağmen denize girdiler! Acı haberi geldi

Yasağa rağmen denize girdiler! Acı haberi geldi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Yasağa rağmen denize girdiler! Acı haberi geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay bugün Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde meydana geldi. Kuvvetli dalgalar nedeniyle bir süre önce ilçe sahilinden denize girmek yasaklandı. Ancak cankurtaranın bulunmadığı Tuzağzı plajında yasağa rağmen denize giren Yusuf Elmas ve yeğeni Ahmet Enes Elmas, bir süre sonra gözden kayboldu. Dalgaların açığa sürüklediği amca ile yeğeninin kaybolduğunu görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geldi.

Yapılan çalışmalarda Yusuf Elmas baygın halde bulunarak kıyıya çıkarıldı. Ambulansa alınan Yusuf Elmas, hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Yeğeni Ahmet Enes Elmas’ı bulmak için yapılan çalışmalar sürüyor. Ancak denizdeki kuvvetli dalgalar sebebiyle sadece karadan gözlem yöntemi kullanılabiliyor. 

Kandıra Bağırganlı Mahallesi’ndeki Sardala Koyu’nda ise, iddiaya göre kayalıkların üzerine çıkan Hüseyin Yılmaz, ayağının kayması sonucu denize düştü. Olayı gören arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye ekipler geldi. Hüseyin Yılmaz’ı bulmak için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait botlar ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait helikopter ile çalışma yapıldı. Arama çalışmaları devam ediyor.

Selda Hatun TAN- Nabi YAZICI/KANDIRA (Kocaeli) (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.