DOLAR 32,3838 0.19%
EURO 35,0948 -0.01%
ALTIN 2.325,510,27
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yavru köpek eğitimi 6-8 aylıkken başlıyor

Yavru köpek eğitimi 6-8 aylıkken başlıyor

ABONE OL
8 Haziran 2021 12:17
Yavru köpek eğitimi 6-8 aylıkken başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yavru köpek eğitimi Royal Dog Club bünyesinde son derece titizlikle verilmektedir. Bu eğitim köpekler 6 ya da 8 aylıkken başlamaktan ve köpeklerin yaşları özellikle küçük olduğu için son derece başarılı sonuçlar vermektedir. Yavru köpek eğitimi köpeklerin ileriye dönük karakterlerinin gelişmesinde son derece önem arz etmektedir. Bu sayede hayatlarımızın büyük bir bölümünde bize eşlik eden küçük dostlarımızın eğitimli olmaları hem bizim hem de kendilerinin hayatını kolaylaştıracaktır. Royal Dog Club Köpek Eğitim Merkezi’nde bu konu ile ilgili son derece profesyonel bir ekip bulunmaktadır. Bu ekip hem Türkiye’de hem de dünyada köpek eğitimi noktasında yapılan bütün gelişmeleri yakından takip etmekte ve kuruluşun bünyesinde hızlı bir şekilde entegre etmektedir.

Rüyada Club köpek sahiplendirme hizmeti de sunmaktadır

Royal Dog Club köpek eğitimi köpek oteli ve danışmanlık hizmetinin yanı sıra köpek sahiplendirme hizmeti de yer almaktadır. Bu sayede yeni bir köpek edinmek isteyen ve hayatlarında bu güzel dostlarla iyi vakit geçirmek isteyen bireylerin Royal Dog Club ile iletişim kurmaları ve bu sevimli dostları sahiplenmeli mümkün olmuştur. Ayrıca Royal Dog Club verdiği konforlu köpek oteli hizmeti ile köpeklerin hem sağlık anlamında hem de sosyal anlamda gelişmeleri için rahat etmeleri için her türlü ayrıntıyı düşünmüştür. Royal Dog Club’ın iletişim bilgileri internet sitesinde yer almaktadır.

Kaynak: http://www.royaldogclub.com/kopek-egitimi/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.