DOLAR 32,3407 0.27%
EURO 35,1402 -0.01%
ALTIN 2.312,101,53
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yemek Kartları

Yemek Kartları

ABONE OL
13 Haziran 2020 17:16
Yemek Kartları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir işveren olarak çalışanlarınızın öğle ve akşam yemeği gibi ihtiyaçlarında özgürce seçim yapabilmesini sağlamak ve vergi tasarrufu, vergi muafiyeti gibi avantajlardan yararlanmak için kullanacağınız yemek kartı türlerine yemekkarti.net sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yemekkarti.net sitesini ziyaret ettiğinizde sizlere sunmuş olduğumuz alternatif kart seçeneklerinden birini seçebilir, tüm yemek kartları arasında bir karşılaştırma yaparak sizin için en avantajlı olanı tercih edebilirsiniz. Yemek kartları sayfasında yer alan kartlar firmanıza ve kuruluşunuza vergi muafiyeti sağlayacak farklılık gösteriyor. Bu nedenle yemek kartı seçiminde dikkatli olmalı olmalısınız. Yemek kartı kullandığınızda, çalışanlarınıza seçme özgürlüğü vermenin yanı sıra aynı zamanda muhasebe ve operasyonel anlamda da çok rahat olacaksınız.

Kullanım Avantajları

Öğle yemeği giderlerin hesaplanması, muhasebe edilmesi gibi işlemlerden kolaylıklar sağlayabileceğiniz yemek kartları aynı zamanda kurumsal giderlerinizde de gösterildiği için özel bir iskonto alıyorsunuz. yemek kartı net sitesinde yer alan yemek kartlarını büfe, market gibi alışveriş yapabileceğiniz yerlerde de kullanabileceğiniz için size birçok avantaj sağlamaktadır. yemekkarti.net yemek kartları sayfası içinde yer alan; sodexo, Multinet, Payo, Edenred Ticket Restorant kart sistemlerinden istediğinizi seçebilir, size en uygun olanı kullanabilirsiniz. Tüm yemek kartları özel avantajlara sahip olduğu için hangisini tercih ederseniz seçmiş olduğunuz yemek kartının size sunduğu avantajlara sahip oluyorsunuz. Yemek kartının limitini de tamamen sizin belirlediğiniz için kullanım açısından da bir konuda yetki sahibi oluyorsunuz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.