DOLAR 32,3914 0.21%
EURO 35,2434 0.04%
ALTIN 2.324,290,23
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenmak Herkes İçin Temiz Bir Gelecek İstiyor

Yenmak Herkes İçin Temiz Bir Gelecek İstiyor

ABONE OL
5 Ağustos 2021 16:18
Yenmak Herkes İçin Temiz Bir Gelecek İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1965’ten bu yana sektöründe tüketicinin ve çevrenin yanında olan Yenmak “Sürdürülebilir Enerji Kaynaklarına verdiği destekle “Temiz Bir Geleceğe Tam Destek” diyor.

Sürdürülebilir enerji kaynaklarına yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken YENMAK yurtiçi ve yurtdışında dünya çapındaki motor tedarikçilerinden biri olarak hizmet vermekte.

Öncelikli olarak çevreye duyarlı ve tüketiciyi düşünen bir misyonla hareket eden şirket; INMETRO, ISO 9001, IATF 16949 ve ISO 14001 sertifika standartlarına sahip durumda. Avrupa ve dünya normlarında yaptığı üretimlerle global çapta tedarikçiler arasında yer alan şirketin 2021 de büyümeye ve çevre için faydalı üretim yapmaya inancı tam.

Firma adına şirketin başında olan Erdoğan Kahvecioğlu “Konya’dan dünyanın 90 ülkesine servis sağlayan bir firma seviyesine geldiklerini, bu başarılarının da ülke çapında yüksek bir ticaret hacmi de sağladığını ifade etti. Sadece bu yılları değil önümüzdeki yarım asrında planlarını yaptıklarını açıklayan Kahvecioğlu, 50 yıllık işleyiş planlarıyla gelişen bir ivmeyle var olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Çevre Konusunda Duyarlılık ve Standartlar

Çevre ve ekolojik konuların gündemde olduğu şu dönemde çevreye olan duyarlılıklarını ve standartlar konusundaki hassasiyetini dile getiren firma yaptıkları çalışmalarla kendi alanlarında “Küresel ve çevre duyarlılığını en üst safhada tuttuklarını ifade ediyor. Çevresel riskleri en aza indirmek için çalışmalarının misyonları olduğunu belirten firma yeşil enerjiye ve çevre dostu üretim kaynaklarına tam destek veriyor.

En Önemli Değer Müşteri Memnuiyeti

Müşteri memnuniyetini en önemli şirket değerleri arasında gösteren firma yarım asırlık başarılarının da tesadüf olmadığını gösteriyor. Bu neticede prestijli müşteri ağları oluşturan Yenmak, A Kalite ürün konusundaki prensibini bozmamaya özen gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.