DOLAR 32,5678 0.16%
EURO 34,8871 0.62%
ALTIN 2.439,050,27
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenmak Piston Çeşitleri ve Ölçüleri

Yenmak Piston Çeşitleri ve Ölçüleri

ABONE OL
12 Ocak 2021 10:53
Yenmak Piston Çeşitleri ve Ölçüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motor yapımında kullanılan en önemli yedek parçalardan birisi olan pistonlar eğer kaliteli ve standartlara uygun olarak üretilirse motor verimliliği de aynı oranda başarılı olacaktır. Motor performansını direk olarak etkileyen önemli dinamiklerden birisi olması nedeni ile hatasız olmalıdır. Piston ölçüleri belirtilen ölçülere uyumlu bir şekilde üretilmeli ve gerekli tüm kalite kontrol aşamalarından geçtikten sonra satışa sunulmalıdır. Yenmak Motor Parçaları firması tarafından üretilen ve tüm dünyada satışa sunulan piston çeşitlerinin bir benzeri daha üretilmemektedir. Sahip olduğu kalite ve her parti üretimde aynı kalite standartlarının elde edilmesi bu firmanın çok uzun yıllardır sektörde bir numara olarak var olmasını sağlamaktadır.

Bir motora dair tüm önemli parçaları Yenmak üretim gamında bulabilirsiniz. Son önemli yatırım alanlarından olan piston üretimi ile sektördeki önemli bir eksiklik giderilmiştir. Sizlerde Yenmak resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Ve tüm üretim çeşitlerini, krank piston ilişkisinde yaratılan verimliliği ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz.

Yenmak Hakkında

Dünyanın bilinen markalarından birisi olan ve motor parçası üretim alanında rakipsiz olan Yenmak ülkemize ait bir markadır. Konya’da üretim yapan firma tüm yenilik ve gelişimleri takip ederek yoluna devam etmektedir.

Yenmak firması 1965 yılında motor gömleği üretimine başlamış ve bugün dünyada 5 farklı kıta ve 90 ülkenin motor yedek parçası alanında ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.