DOLAR 32,5565 0.04%
EURO 35,0212 0.42%
ALTIN 2.417,59-0,22
BITCOIN 2098231-3,22%
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yerinde Tamirat ve Bakım Hizmetleri

Yerinde Tamirat ve Bakım Hizmetleri

ABONE OL
13 Haziran 2020 12:18
Yerinde Tamirat ve Bakım Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşyalarınızın taşınmasından doğacak kırılma, çizilme, yıpranma gibi sıkıntıları yok etmek amacıyla yerinde tamirat ve bakım hizmetlerini sunmaya devam eden Arçelik servisi hizmetlerimiz sayesinde pratik bir şekilde adım atabileceksiniz. Arızaların henüz ileri seviyelere ulaşmamış olması halinde, kullanıcı hatalarından kaynaklı basit problemlerde veya hızlı çözüm elde etmek istediğiniz noktalarda sizlere en iyi yaklaşımları sergiliyoruz. Beko servisi hizmetlerimizde beyaz eşyalarınızın türü ne olursa olsun, en iyi ve hızlı yaklaşımlarda bulunuyoruz. Her evde veya iş yerinde kullanılan ve hayatınızı kolaylaştıran ürünlerin bakımlarında ve tamiratlarında ihtiyaç duyacağınız adımları hızla atabilirsiniz. Bizleri tercih ederek en güvenilir ve garantili hizmetlere ulaşabileceğinizin altını çiziyoruz.

Bunun için Garanti Servisim web sayfamızı kullanabilirsiniz. Web sayfamızda sizler için sunmuş olduğumuz iletişim bilgileri üzerinden bizlere 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. En hızlı teknik servis hizmetimiz ile sizlerin yanındayız.

Hızlı Geri Dönüşleri Sağlıyoruz

Bizleri arayarak arızalı cihazlarınızla ilgili bildirimleri gerçekleştirdiğinizde geri dönüşlerin hızla yapılmasına olanak veriyoruz. Bosch servisi hizmetlerimizle sizler için eşsiz ve titizlikle sergilediğimiz hizmetlerimizde mutlu olmanıza olanak veriyoruz. Memnun kalacağınız hizmetler sayesinde hayal ettiğiniz gibi sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ürünlerinizdeki arızaların neden olacağı parça değişimlerinde özenle davranmaktayız. En çok rastlanan arızaların giderilmesi için gerekli paylaşımları gerçekleştirmekteyiz. Sizleri bilgilendirecek olan ekiplerimiz sayesinde en doğru ve özenli adımları atmaya başlayabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.