DOLAR 32,5987 0.35%
EURO 34,7818 0.09%
ALTIN 2.507,170,93
BITCOIN 20906501,50%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Satın Alınır?

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Satın Alınır?

ABONE OL
9 Mayıs 2020 14:57
Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Satın Alınır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir youtube açmaya karar verdiniz ve bir video çektiniz, koydunuz. Özgün bir videoyu ve telif hakkına girmedi. Bir hafta sonra yeni bir video daha çektiniz ancak geçen hafta koymuş olduğunuz videonun izleyici kitlesine ulaşmadığını gördünüz. O halde ne yapmanız gerekir?

Öncelikli olarak youtube kanalı açmak aslında bir iş girişimi başlatmaktır. Burada yer alan youtube izlenme oranları da bu işin başarılı seviyeye gelip gelmediğini göstermektedir. Youtube izlenme imkanı ile birlikte, sizlere reklam verilir. Siz video eklersiniz video ekledikçe, içeriğiniz ile alakalı yani sizin izleyici kitlenize özel olarak reklam çıkmaya başlar. Bu durum da izleyici kitlesinin reklamlara tıklayarak, girmesini ve buradan alışveriş yapmasın olanak tanır. Uzun videolarınızda izlenme oranına bağlı olarak 3 adet 4 adet reklam sığabilme ihtimali de vardır. Aslında bu durum sizin ne kadar çok izlendiğiniz ile alakalıdır.

Youtube İzlenme Sayısı Satın Al

Youtube izlenme satın al işlemi firmamızın sağlamış olduğu bir nevi izlenme paketidir. Bu pakete uygun olarak kişi, kendi izleyici kitlesini belirlemek amacı ile izlenme satın alır. Youtube hesabının büyütülmesini isteyen kişisel youtube hesapları, kurumsal youtube hesapları her zaman bu imkanı kullanmaktadır. Bu sayede kendiişlerini büyütme fırsatı bulurlar. Sizler de izlenme sayısını incelemek ve amacınız uygun bir izlenme paketi satın alabilmek amacı ile sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Hizmeti incelemek veya satın almak için: https://youtubehizmet.net/youtube-izlenme-suresi-satin-al

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.