DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zamalekte gol sıkıntısı ayrılık getirdi: Mostafa yoksa gol yok
  • Haber444
  • Gündem
  • Zamalekte gol sıkıntısı ayrılık getirdi: Mostafa yoksa gol yok

Zamalekte gol sıkıntısı ayrılık getirdi: Mostafa yoksa gol yok

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Zamalekte gol sıkıntısı ayrılık getirdi: Mostafa yoksa gol yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed’in eski takımı Zamalek’te teknik direktör Jaime Pacheco’un görevine son verildi.

Paylaş

Takımıyla çıktığı 26 maçta 16 galibiyet alıp sadece 4 kez yenilen Jaime Pacheco’nun Afrika Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü sonuçlar nedeniyle görevinden alındığı belirtildi.

Paylaş

Portekizli teknik direktör yerine takımın başına Patrice Carteron getirildi.

Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Zamalek, 3 maçta 2 kez berabere kalıp, son maçta da yenilmişti. Mısır ekibi, Mostafa Mohamed’i Galatasaray’a gönderdikten sonra gol yollarında yaşadığı sıkıntılar ile dikkat çekmişti.

Paylaş

Mohamed’in olmadığı bu 3 maçta Zamalek, sadece 1 gol atabildi. İlk iki maçta gol atma başarısı gösteremeyen Zamalek’te gol yollarındaki bu sorun, teknik direktörü Jaime Pacheco’un da sonunu getirdi.

Mısır basını, geçtiğimiz günlerde Zamalek’te yaşanan forvet sıkıntısını dile getirmiş ve Mostafa Mohamed’in Galatasaray’a gitmesinin ardından takımda ciddi bir gol sıkıntısı yaşadığını belirtmişti.

mostafa mohamed

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.