DOLAR 32,5579 0.04%
EURO 35,0161 0.44%
ALTIN 2.420,32-0,10
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

101 yaşında corona virüsünü yendi alkışlarla taburcu oldu
  • Haber444
  • Gündem
  • 101 yaşında corona virüsünü yendi alkışlarla taburcu oldu

101 yaşında corona virüsünü yendi alkışlarla taburcu oldu

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:01
101 yaşında corona virüsünü yendi alkışlarla taburcu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan Ömer Dinler, 19 Nisan’da yüksek ateş ve nefes darlığı şikayeti ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

CORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Dinler’in yapılan corona virüsü testleri pozitif çıktı. Hastanede 10 gün tedavi gören Dinler, testlerinin negatif çıkması üzerine dün taburcu edildi. Sağlık personelinin alkışlarıyla hastaneden uğurlanan Ömer Dinler, “Allah sizden razı olsun, vazifeniz hayırlı olsun. Sizler Peygamber’e komşu olacaksınız” diye dua etti.

Dinler, 14 gün boyunca kendisini izole etmesi için hazırlanan eve getirildi. Dinler, izolasyon süresince kalacağı yerde de balonlarla, alkışlarla ve şarkılarla karşılandı.

ŞARKIYLA KARŞILADILAR

Ömer Dinler’i kapıda karşılayanlar, gitar eşliğinde ‘Bir Şarkısın Sen’ şarkısını söyledi. Ömer Dinler de “Sizler Peygamber’e komşu olacaksınız, vazifeniz hayırlı olsun. Allah devletimizin yardımcısı olsun. Allah hükümetimize kuvvet versin” dedi.

Ömer Dinler, 14 günlük izolasyonun ardından Şehit Hakan Duyğal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalmaya devam edecek. DHA

İLGİLİ HABER93 yaşında coronayı yendi: Bomba gibiyim

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.