DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,140,09
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

4 gencin sır ölümünde detaylar ortaya çıktı: Toplu halde intihar…
  • Haber444
  • Gündem
  • 4 gencin sır ölümünde detaylar ortaya çıktı: Toplu halde intihar…

4 gencin sır ölümünde detaylar ortaya çıktı: Toplu halde intihar…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
4 gencin sır ölümünde detaylar ortaya çıktı: Toplu halde intihar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa’da tarla yolunda 4 gence ait ceset bulunmasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin adım adım yürüttüğü soruşturmada sır perdesi aralandı. Manisa’da ölü bulunan 4 gençten birinin boynu kırılarak öldüğü, bunun üzerine 3 arkadaşının da toplu intihar ettiği belirlendi.

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi’nde, önceki akşam Ümit Zangal’ın (20) boynu kırılarak, Serkan Zangal (23), Neşet Dalgın (24) ve Muharrem Zengin’in (22) ise av tüfeğiyle başlarından vurularak öldürülmüş halde bulunduğu olayın sır perdesi aralandı.

Her şey bağ evindeki eğlence ile başladı 

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak’ın haberine göre, Jandarma ekiplerinin son dakika tespitlerine göre gençler, Amasya’ya askere gidecek bir arkadaşları için, Cumartesi günü, kalabalık bir grup halinde, Muharrem Zengin’in zeytin tüccarı olan babası Suat Zengin’e (47) ait bağ evinde toplanarak eğlence düzenledi.

Bir arkadaşlarının boynu kırılıp ölünce…

Pazar günü bir kısmı ayrılırken Alaşehir’den gelen Neşet Dalgın, Serkan Zangal ve Ümit Zangal, 1 Şubat’ta dünyaya gelen Dalgın’ın doğum gününü kutlamak için, Muharrem Zengin’e misafir olarak kaldı. Ancak Pazar günü, Ümit Zangal henüz belirlenemeyen bir nedenle boynu kırılarak öldü.

Toplu intihar kararı

Cesedi otomobile koyan 3 arkadaşı, bağ evinde bulunan Suat Zengin’e ait ruhsatsız av tüfeğini de alarak, 500 metre ilerideki Akçeşme Mevkiine gitti.

Sırayla tüfeği alıp intihar ettiler

Ümit Zangal’ın cesedini otomobilden indiren 3 arkadaş, toplu intihara karar verdi. Ardından da sırayla tüfeği alıp intihar etti. Gençlerden ikisinin alnından, birinin çenesinin altından vurulduğu ve bitişik nizam ateş ettikleri belirlendi. Gençlerin uyuşturucu kullanıp kullanmadıkları araştırılırken, boynu kırık halde bulunan ve vücudunda herhangi bir yara ya da kesik izi bulunmayan Ümit Zangal’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Cep telefonlarına el konuldu 

4 gencin kapalı halde bulunan cep telefonlarına da incelenmek üzere el konuldu. Gençlerden Muharrem Zengin’in bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin’in yeğeni olduğu, Neşet Dalgın’ın kuaförlük, Serkan Zangal’ın ise elektronik eşya tamirciliği yaptığı öğrenildi.

İzmir’de yapılan otopsinin ardından, Serkan Zangal ve amcasının oğlu Ümit Zangal ile Neşet Dalgın Alaşehir’de, Muharrem Zengin ise Ahmetli’nin Kestelli Mahallesinde toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.