DOLAR 32,8155 0.65%
EURO 35,4037 0.45%
ALTIN 2.505,150,85
BITCOIN 20173340,23%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

7 Maddede E-ticaret Sitesi Oluşturma Rehberi

7 Maddede E-ticaret Sitesi Oluşturma Rehberi

ABONE OL
26 Ekim 2022 17:04
7 Maddede E-ticaret Sitesi Oluşturma Rehberi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1. Alan Adı- Domain Adı

Çevrimiçi bir işletme kurmanın ilk adımı bir alan adı seçmektir. Alan adı, web sitenizin adresidir. Akılda kalıcı ve benzersiz bir şey seçmeniz gerekiyor. Çevrimiçi ürün satmaya başlamak istiyorsanız, satın almayı düşünmelisiniz a.com alan adı gibi olabilir. E-ticaret sitesi yaptırmak dendiği zaman ilk adım alan adı uzantısıdır.

 2. Ağırlama- Barındırma

Barındırma, web sitenizin yaşadığı yerdir. Her biri kendi özelliklerini ve fiyatlarını sunan birçok farklı barındırma şirketi vardır. Herhangi bir barındırma planına kaydolmadan önce, kendinizi neye bulaştırdığınızı tam olarak bildiğinizden emin olun. E-ticaret web yazılımı kaliteli bir hizmet sürecine ev sahipliği yapar.

 3. Tema

Tema, web sitenizin görünümü ve hissidir. İnternette ücretsiz olarak kullanılabilen birçok tema var. Ancak, profesyonel görünümlü bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız, premium bir tema için ödeme yapmanız gerekir. Online satış sitesi kurmak için tema önemli bir işlevselliğe sahiptir.

 4. E-Ticaret Platformu

Bir e-ticaret platformu, ürünlerinizi çevrimiçi satmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları olan birçok farklı platform mevcuttur. Kesintech sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 5. Ödeme Ağ Geçidi

Ödeme ağ geçitleri, kişilerin kredi kartları, banka kartları, PayPal hesapları vb. Kullanarak çevrimiçi ürün satın almalarına olanak tanır. Her biri artıları ve eksileri olan birçok ödeme ağ geçidi mevcuttur.

 6. Alışveriş Sepeti Yazılımı

Alışveriş sepeti yazılımı, müşterilerin alışveriş sepetlerine ürün eklemelerine olanak tanır. Sepetlerine ürün eklemeyi bitirdikten sonra ödeme yap bölmesini tıklar ve gönderim bilgilerini girerler. Her şey doğru girildikten sonra müşteri, sipariş ayrıntılarını göndermeden önce gözden geçirebileceği bir sayfaya yönlendirilir.

7. Nakliye Yöntemi

Gönderim yöntemleri, müşterilerin siparişlerini nasıl almak istediklerini seçmelerine olanak tanır. Seçenekler arasında e-posta, kısa mesaj ve hatta jet hız postası bulunur. Bu konuda Kesintech sitesini ziyaret ederek hizmet alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.