DOLAR 32,5282 -0.05%
EURO 35,0041 0.45%
ALTIN 2.431,300,35
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

80 yaşındaki Nazmiye Nine corona virüsünü yendi!

80 yaşındaki Nazmiye Nine corona virüsünü yendi!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:46
80 yaşındaki Nazmiye Nine corona virüsünü yendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İznik ilçesinde kırsal Çiçekli Mahallesi´nde yaşayan Nazmiye Gergin, boğaz ağrısı ve kuru öksürük şikayetiyle 29 Mart tarihinde İznik Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Corona virüsü belirtileri gösteren Gergin’e test yapılarak karantinaya alındı. Gergin´e yapılan test sonuçları iki gün sonra pozitif çıkmasının ardından geçen 31 Mart’ta tedavisine başlanıldı.

Hastanede tedavisi uygulanan ve karantina altında tutulan Gergin´in son yapılan corona virüsü testinin sonucu negatif çıktı. Bunun üzerine Gergin, tedavisinin 7´nci gününde taburcu edildi.

Nazmiye Gergin’in ilerlemiş yaşına rağmen corona virüsü hastalığını yenmesinde, kronik bir rahatsızlığının bulunmamasının etkili olduğu öğrenildi.

FOTO: DHA

“KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİ YEDİM”

Sağlık çalışanları tarafından İznik Devlet Hastanesi’nden alkışlarla uğurlanan Nazmiye Gergin, hasta nakil aracı ile kırsal Çiçekli Mahallesi´ndeki evine getirildi.

Gergin, “Hayatım boyunca bakkaldan, çeşitli dükkanlardan alışveriş yapmadım. Köyümde her şeyi kendim yetiştirdim, doğal beslendim. İznik Devlet Hastanesi´ndeki tüm doktor ve hemşirelere teşekkür ederim. Bu hastalıktan hiç korkmayın, doktorlar çok güzel bakıyor” ifadelerini kullandı. (DHA)

İLGİLİ HABER95 yaşında coronayı yendi! Hastaneden oynayarak çıktı

İLGİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan’dan corona tedbirleri açıklaması!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.