DOLAR 32,3373 0.25%
EURO 34,9776 -0.46%
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Buğra Tokmakoğlu Kimdir? İnstagram Kesfetsek Profili Kimdir?
  • Haber444
  • Gündem
  • Ahmet Buğra Tokmakoğlu Kimdir? İnstagram Kesfetsek Profili Kimdir?

Ahmet Buğra Tokmakoğlu Kimdir? İnstagram Kesfetsek Profili Kimdir?

ABONE OL
25 Mart 2022 17:13
Ahmet Buğra Tokmakoğlu Kimdir? İnstagram Kesfetsek Profili Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyahat tutkusunu henüz çocukluğunda ailesiyle çıktığı uzun şehirler arası yolculuklarda keşfeden Ahmet Buğra Tokmakoğlu, yurt içi ve yurt dışından onlarca destinasyona ait deneyimini Keşfetsek adlı seyahat blogu ve Keşfetsek’in sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.

Henüz üniversite hazırlık sınıfındayken yazmaya başladığı seyahat yazıları konusunda kendini geliştiren, farklı içerik platformlarında yazılarını paylaşan Ahmet Buğra Tokmakoğlu, Keşfetsek markasıyla Türkiye’de seyahat alanında sayılı dijital içerik üreticisi arasında yer alıyor.

‘Dünya Kadar Bilgi’ adlı seyahat kitabının ortak yazarları arasında bulunan Tokmakoğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi. Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), İnternet Yayıncıları Derneği (İYAD) ve Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi olan Tokmakoğlu, turkuaz basın kartı sahibi.

Lisansını gazetecilik, yüksek lisansını uluslararası ilişkiler bölümünde tamamlayan Tokmakoğlu Kültürel Miras ve Turizm ön lisans programını da bitirerek Kültürel Miras ve Turizm uzmanı unvanı aldı. Ege Telgraf Gazetesi’nde Köşe Yazarı olarak görev yapan Tokmakoğlu, haftada bir gün güncel konuları kaleme aldığı ‘Anlık Birikimlerin Toplamı’ sütununda, bir gün ise seyahat yazılarını paylaştığı ‘Keşfetsek’ sayfası ile okuyucularla buluşuyor.

Resmi İnstagram Hesabı:
https://instagram.com/kesfetsek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.