DOLAR 32,5969 0.34%
EURO 34,8225 0.2%
ALTIN 2.513,261,17
BITCOIN 20932481,65%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara Kurbanlık Kesimi

Ankara Kurbanlık Kesimi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:17
Ankara Kurbanlık Kesimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban bayramı yaklaşıyor ve özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için zorlu kurban alışverişleri başlıyor. Büyük şehirlerde kurban alımları ve kesimleri diğer birçok bölgeye göre çok daha zor olmaktadır. Aşırı yoğunluğun ve kargaşanın olduğu bu günlerde, sizler bayram günü ailelerinizle keyifli zaman geçirirken, verdiğiniz vekalet ile sizler adına kurbanlık hisse kesimlerinizin yapılmasını ister misiniz? Bunun için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bey Çiftliği firması olarak sizler için sadece Ankara ilinde kurbanlık kesim hizmeti veriyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilirsiniz ve hazırlamış olduğumuz tüm Ankara kurbanlık çeşitlerimizi görebilirsiniz. Bütçenize en uygun olan kurbanlığı seçebilir ve üstelik kredi kartınıza 9 taksit ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız tüm kurbanlıklar noter huzurunda ve video kaydı ile kesilmektedir. Daha sonra bu kayıtlar sizlere ulaştırılmaktadır. 40 yıla yakındır besicilik alanında faaliyet veren firmamız sizlerin güvenine layık olmaya çalışmaktadır.

Güvenilir Kurban Kesimi

Kurban bayramlarında kurbanlık alırken ve kestirirken bazı detaylara dikkat edilmesi gerekmektedir. Sağlıklı hayvanları satın almak ve helal kesim şartlarına uygun şekilde kesim yapılması çok önemlidir. Bu süreçte bu işi bilen ve besicilik işinde yıllardır hizmet veren firmamız sizler adına tüm kurbanlık işlerinizi yapmaktadırlar.

Web sayfamızdan seçmiş ve satın almış olduğunuz kurbanlıklarınız bayram günü noter huzurunda sizler adına kesilmektedir. Kesilen havyanlar parçalanarak özel ambalajlara konulmaktadır. Ve bayramın ikinci günü tüm kurbanlıklarınız ambalajları ile adreslerinize teslim edilmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.