DOLAR 32,3264 0.22%
EURO 35,1043 -0.13%
ALTIN 2.283,010,25
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aradığınız Başarı, Ascoin!

ABONE OL
14 Ağustos 2021 14:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürekli olarak büyük bir yoğunluğun oluştuğu ve özellikle de kripto para seçenekleri arasında AscoİNDEX borsası tarafından çıkarılmış olan dijital varlık, Ascoin, 2021 yılında var olmuştur. Şu anda airdroplarının da başlamış olduğu bilinen Ascoin için de ayrıca dağıtımlar da yüksek oranda gerçekleştirilmektedir. Milyonlarca Ascoin dağıtımı yapılmaktadır.

Bunun yanında Ascoin belirli seçeneklerde kendi özgünlüğünü de korumaktadır. Diğer ağlardan bağımsız olarak verilmektedir. Ascoin kendi blockchain ağına sahip bir isimdir. Belirli noktalarda sunduğu avantajlar büyük oranlarda da etkilidir. Kullanıcılarına komisyon indirimi uygulamaktadır. Yeni ICO süreçlerine katılabildiğiniz gibi Trade yarışmalarına da katılımınızı mümkün hale getirmektedir. Ayrıca airdrop kampanyalarından da şu an çok rahat bir biçimde yararlanabilme imkanınız da bulunmaktadır.

Alanında Üstün Ascoin!

Sizler için nasıl alınacağı ile ilgili gerekli bilgilendirmelerin yapılmasının yanında tam olarak ne olduğu, içerikleri ve buna benzer birçok noktada da bilgilendirmeler sağlanmaktadır. Bunların yanında Ascoin, ön satışlar içerisinde de yer almaktadır. Bu satışlar da şu anda büyük ilgi görmektedir.

Yüksek hız seçeneğinden bir hayli rahatça yararlanabilmenizin yanında ayrıca düşük komisyon fırsatı da sunulmaktadır. Gerekli olduğu noktalarda da şu an büyük bir ilginin ve satın alımın yoğunlaştığı Ascoin için destek ekipten de gerekli yardımları alabilirsiniz. Bu noktada destek ekibi sizin için gerekli olan tüm seçeneklerde yanınıza olacaktır. Ascoin ön satışlarının da belirli bir tarihi bulunmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.