DOLAR 32,3838 0.19%
EURO 35,0948 -0.01%
ALTIN 2.325,510,27
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Asfalt Nedir Ne İşe Yarar?

Asfalt Nedir Ne İşe Yarar?

Asfalt dayanıklı katı yarı katı ve sıvı halleri bulunan siyah kahverengi ve gri renk tonlarının sahip olan organik bir madde olarak karşımıza çıkmaktadır.

ABONE OL
29 Eylül 2022 14:42
Asfalt Nedir Ne İşe Yarar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asfalt dayanıklı katı yarı katı ve sıvı halleri bulunan siyah kahverengi ve gri renk tonlarının sahip olan organik bir madde olarak karşımıza çıkmaktadır. Anı olarak bir hidrokarbon olan asfaltın kimyasal bileşimi oldukça karışık ve değişkenlik göstermektedir. Buna göre asfalt çeşitleri oluşmuştur. Petrolün damıtılması ile veya doğal yataklarda elde edilen asfalt bugün yaygın olarak kullanılmaktadır.

Asfalt yolların havaalanlarını kaplamasında ilk sırada yer almaktadır. Çatı yalıtımında ve su ile ilgili olan yapılarda su geçirmezlik sağlaması için kullanılmaktadır. Aynı zamanda yapışkan özelliği olan asfaltın boya sanaydı üretiminde de kullanılması dikkat çekmektedir. Su kanallarını kaplamada ve kil kullananı yapıştırmada daha asla tercih edilmektedir.  Zirve Asfalt sitesini ziyaret ederek asfalt hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Asfalt Firmaları

Ankara asfalt firmaları başta olmak üzere tüm asfalt firmaları asfalt üretiminden satışında, asfalt düzeltimin de ve asfalt işlerinin ayrı aşaması ile ilgilenen firmalar olarak biliniyor. Asfalt firmaları bünyelerinde profesyonel ekipler barındırarak çeşitli asfalt türlerine ihtiyaç doğrultusunda müşterilerine kendi hizmet anlayışlı çerçevesinde sunmaktadır.

Asfalt Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Ankara asfalt işleri gibi asfalt ile alakalı işleriniz olduğu takdirde asfalt fiyatları merakı kişilerde oluşmaktadır. Ancak asfalt fiyatları asfalt firmasının kendi fiyat politikasına göre belirlenmektedir. Zirve Asfalt sitesini ziyaret ederek asfalt fiyatları hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve profesyonel destek alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.