DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,7918 0.13%
ALTIN 2.505,440,86
BITCOIN 20790220,37%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkanlık teklifi yapılan Dursun Özbekten Abdürrahim Albayraka:…
  • Haber444
  • Gündem
  • Başkanlık teklifi yapılan Dursun Özbekten Abdürrahim Albayraka:…

Başkanlık teklifi yapılan Dursun Özbekten Abdürrahim Albayraka:…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Başkanlık teklifi yapılan Dursun Özbekten Abdürrahim Albayraka:…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar’ın haberine göre, Başkan Mustafa Cengiz’in iki yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay’dan bir hamle geldi. Albayrak ve Günay işlerin karıştığını görünce soluğu Dursun Özbek’in yanında aldı.

Paylaş

2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, geçtiğimiz günlerde bir araya geldikleri Özbek’e, “Kulüp çok zor durumda. Sadece haziran ayında ödenmesi gereken 300 milyon lira var. Bu parayı ancak siz verebilirsiniz. Galatasaray’ın kurtuluşu sizde. Gelin başkan olun. Sizin oluşturacağınız bir yönetimde de yer alalım” teklifinde bulundu.

Paylaş

Eski Başkan Dursun Özbek’in ise “Bunu şu ortamda kabul etmem, Galatasaray’ın örf ve adetlerine yakışmaz. Abdurrahim çok istekliysen sen aday olabilirsin” yanıtını verdiği öğrenildi.

Paylaş

Bu görüşmenin, Başkan Mustafa Cengiz’in 7 yönetici tarafından istifaya davet edilmesinden hemen sonra gerçekleştiği bildirildi. Albayrak’ın, Özbek’i ikna etmek için yoğun bir çalışma içine girdiği, ancak eski başkanın yaşadığı kırgınlıklar nedeniyle buna sıcak bakmadığı dile getirildi.

Milliyet

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.