DOLAR 32,5709 0.03%
EURO 34,8835 0%
ALTIN 2.427,36-0,10
BITCOIN %
Mersin
29°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bennu Erez ile daha mutlu bir aile yaşamının kapılarını aralamak mümkün
  • Haber444
  • Gündem
  • Bennu Erez ile daha mutlu bir aile yaşamının kapılarını aralamak mümkün

Bennu Erez ile daha mutlu bir aile yaşamının kapılarını aralamak mümkün

ABONE OL
11 Eylül 2021 15:10
Bennu Erez ile daha mutlu bir aile yaşamının kapılarını aralamak mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1992 Yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bennu Erez aldığı bir çok eğitim neticesinde ülkemizde yaşam ve ilişki koçu olarak yüzlerce bireye hizmet veren başarılı bir bireydir. Bennu Erez 2010 yılında lise öğrenimini tamamlamış ve daha o yıllarda insan davranışları ve psikoloji ile ilgili yüzlerce kitabı okumuştur. Bu sayede Bennu Erez meslek yaşamına atılmadan önce kendisine akademik anlamda bir temel oluşturmuştur.

2015 yılında mesleki eğitimlerini de tamamlayan Erez mesleğinde kendisine katkı sağlayacağını düşündüğü yan eğitimleri de tamamlamıştır. America University Onaylı Uzman psikoloji (psychology expert) NLP uzmanlığı ve yaşam koçluğu eğitimini tamamlayan Bennu Erez ardından İstanbul Üniversitesi İlişki Koçluğu eğitimini de tamamlamıştır. Bu sayede yüzlerce bireyin ilişkisini düzenlemesine ön ayak olan Erez, ergen psikolojisi üzerine de çalışmalar yapmıştır.

Ülkemizin en başarılı yaşam koçları arasında yer alan Bennu Erez bu çalışmaları ile en iyi yaşam koçları arasında 2. lik ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında Uluslararası Koçluk Derneği’nden ACC (Akredite Sertifikalı Koç) mentorlük eğitimi tamamlayıp mentor unvanı alarak başarısına başarı katan Bennu Erez, insan psikolojisi ve beynin çalışma prensipleri ile ilgili bir çok eğitim almaya devam etmektedir.

Erez ayrıca 2020 yılında CTAA – Complementary Therapists Accredited Association uygulayıcı sertifikasını da alarak insanlara daha geniş kapsamda faydalı olmayı hedeflemektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.